מי יכול להמליץ על הכי טוב? מנסיונכם...

• הוסף לסימניות
המחשבים לצורך עבודת גרפיקה ועיצוב פנים.

המפרט הראשון:
DELL 5559
זיכרון 12 ג'יגה
דיסק קשיח 2T
מעבד I5

המפרט השני:
TUSHIBA C55
זיכרון - 8 ג'יגה
דיסק קשיח 1T
מעבד I5

• הוסף לסימניות
אם זה בשביל הדמיות, זה לא משהו...

• הוסף לסימניות
באופן כללי מעניין אותי לשמוע אם יש אפשרות לעבוד בצורה מקצועית על מחשבים ניידים...

(אני מהדור שסובר שנייח זה לעבודה מקצועית ונייד זה לאופיס...)

• הוסף לסימניות
באופן כללי - מחשב נייד שיהיה חזק מספיק בשביל הדמיות, זה יהיה עסק יקר ממש, אם בכלל קיים.
אבל לגבי עבודה על תוכניות, אני יכולה להעיד על עצמי שיש לי מחשב טוב, אבל סטנדרטי:
מעבד I5
זיכרון - 8 ג'יגה
קשיח - 700 ג'יגה

עמד מעולה בלי בעיה בתוכניות אוטוקד כבדים (עם הרבה XREFים) קבצים של בניינים שלמים, ולא הרגשתי שהמחשב מתאמץ מידי. אבל אם אני מעזה לנסות לעשות הדמיה בסיסית ביותר בסקצ'אפ, ולהכניס בה כמה בלוקים, בלי רינדור ובלי שום דבר מעבר לבסיס - המחשב מתאמץ ממש ונתקע בלי סוף.

• הוסף לסימניות
[

לי יש נייד עם מעבד I7 בזמנו היה הכי טוב ומשרת אותי נאמנה כבר 3 שנים בהדמיות בכל מה שצריך למקצוע עכשיו מתחיל , לגמגם לי...

• הוסף לסימניות
אמרו לי כמה טכנאים שלפני I7 אין על מה לדבר בכלל, ועכשיו אני עם I7 ומברכת כל רגע...
ודרך אגב- גם יש לי שני מסכים שזה שדרוג משמעותי ושיפור עצום במהירות ונוחות העבודה

• הוסף לסימניות
היה לי נייד עם I7, כמעט הכי חזק שהיה בשוק- עלה לפני כ-5 שנים כאן בארץ 9000 ש"ח + (אל תדאגו, קניתי בחו"ל בכמעט חצי מחיר)
א"א להשוות אותו לנייח שיש לי עכשיו שעלה בסופו של דבר אותו מחיר.
בשביל להגיע למחשב נייד ברמה גבוהה מאד- המחיר גבוה מאד, משמעותית מנייח ברמה זהה.
כמעט ואין היום- אין דבר כזה, ז"א- גם בנייד ניתן להגיע להישגים מצויינים, השאלה היא במחיר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה