אופיס 365 מי יכול להמליץ על סגירה מוורד ל-PDF, באופן שלא פוגע בטקסט?

• הוסף לסימניות
יש לי קבצי מלל בוורד עם עיצובים [מודגש, קו תחתון, ניקוד וכו'] אני מעוניינת לסגור את זה ל-PDF, באופן שכשיפתחו את המסמך PDF ניתן יהיה להעתיק ממנו את הטקסט בצורה מושלמת, ללא ג'יבריש, סוף שורות שמתחלף עם התחלת שורה ועוד שלל בעיות.
מישהו יכול להמליץ על תוכנת לסגירת PDF שמסוגלת לעשות זאת?

• הוסף לסימניות
אני משתמש בשמירה בשם כקובץ פי די אף
אבל לא מעתיק לי עיצוב
מעתיק לי טקסט ומרווחי שורות

• הוסף לסימניות
שמירה בשם > PDF > אפשרויות > לסמן את "מאפייני מסמך"

מקסימום בהעתקה תהיה הזחה של הטקסט לשמאל.(תבחר הכל תישר לאן שאתה רוצה. גם אם סוגריים התהפכו ביישור הם יחזרו למקומם)
חוץ מזה כל העיצוב אמור להשמר אותו דבר.

• הוסף לסימניות
שמירה בשם > PDF > אפשרויות > לסמן את "מאפייני מסמך"

מקסימום בהעתקה תהיה הזחה של הטקסט לשמאל.(תבחר הכל תישר לאן שאתה רוצה. גם אם סוגריים התהפכו ביישור הם יחזרו למקומם)
חוץ מזה כל העיצוב אמור להשמר אותו דבר.

תודה. אכן קרוב למקור, הפסיקים נצמדו לשמאל, הסוגריים איבדו את הרווח בינם למילה הבאה, וש' מנוקדת הפכה לעיגול. חוץ מזה המסמך יצא קריא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה