כללי מי יכול לסייע לי בצבע פנטון?

• הוסף לסימניות
שלום לכולם

אשמח לסיוע דחוף, אני זקוק למספר צבע פנטון של הצבע "יין" (הבורדו) בלוגו של חב"ד.
מי שיוכל לתת לי את הערך שנראה הכי דומה לצבע הזה אני מודה מאוד!!

קבצים מצורפים

• LOGO_copy.jpg
    LOGO_copy.jpg
    KB 24.7 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
מקווה שזה מובן.
מצד שמאל זה הצבע של חבד.
מצד ימין הדומים בפנטון

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 41.2 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
אין מילים, עזר לי מאוד.

יש משהו אינטרנטי?

• הוסף לסימניות
יש כזה תוכנה שקוראים לה "גוגל".
תכתוב שם משהו כזה: "cmyk to pantone".
יהיו הרבה תוצאות...
ב- ;) כן?;)
ובמאמר המוסגר: אין דבר שאין באינטרנט. לטוב ולרע.

• הוסף לסימניות
פשוט לקחתי בפוטושופ את הCMYK.

• הוסף לסימניות
תודה ענקית (-:

• הוסף לסימניות
ב״ה

אני רואה שהסתדרתם, אך בכ״א לטובת חברי הפורום..

קבצים מצורפים

• ספר המותג-4.jpg
    KB 767.8 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
יפה!! אני רואה שהדגימה היתה ממש קרובה!
כנראה השינויים הם מזה שJPG הוא ב-RGB.
אני צודק?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה