כללי מי יכול לסרוק עמוד מ"כל העולם כולו"

• הוסף לסימניות
שלום וברכה, הלקוח שלי ביקש שאסדר לו את התמונות בסגנון של "כל העולם כולו"
האם משהו יוכל לעשות לי טובה ולהעלות את זה לכאן
תודה מראש

• הוסף לסימניות
לכל העולם כולו יש עשרות שבלונות שונות לכל דף.
למה בדיוק אתה מתכוון?

• הוסף לסימניות
אוהב, מה הבעי' להעלות לכאן פידיאף רזולוצי' חלשה של כל העולם לפני חודש?

• הוסף לסימניות
יש דברים חדשים ושמתחדשים.

הרעיון בבסיס הוא, כמובן, רעיון אחיד: הכנסת תמונות לעמוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;64692:
אוהב, מה הבעי' להעלות לכאן פידיאף רזולוצי' חלשה של כל העולם לפני חודש?

לפני חודש?

אני לא שומר גיליון של לפני שבוע אפילו :)))

• הוסף לסימניות
לא מאמין לך.
הכל בגלל קורל?
:)

• הוסף לסימניות
בכל אופן פטור בלי כלום אי אפשר.
הנה עמוד מהשבוע.

קבצים מצורפים

• 123.jpg
    KB 224.4 · צפיות: 6
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;64696:
לא מאמין לך.
הכל בגלל קורל?
:)

ידידי, ב"ה אני מוציא כ-6 עיתונים בשבוע, ואני פדנט שלא מסוגל לראות בלגן, לא בשולחן שלו ולא במחשב שלו,
אז פשוט הכל נמחק לאחר שבוע.

היתה אפילו תקופה שהייתי מוחק את השבלונות עצמן ועושה חדשות ושונות כל שבוע, עד שנמאס לי :)

• הוסף לסימניות
אוהב, אתה כנראה אוהב לעבוד, ולעבוד קשה.
אחרת אין לי הסבר על מעשיך..
בכל אופן תודה רבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;64700:
ידידי, ב"ה אני מוציא כ-6 עיתונים בשבוע, ואני פדנט שלא מסוגל לראות בלגן, לא בשולחן שלו ולא במחשב שלו, אז פשוט הכל נמחק לאחר שבוע.
אתה מתגאה בזה?
נלמד אותך איך לסדר קבצים במחשב יהי' טוב?
מזותומרת מוחקים הכל? אתה לפחות יודע שאתה שונה מכולם?
:rolleyes:

• הוסף לסימניות
ונתנו - אני יודע שאני שונה מכולם.
וממש לא אכפת לי :)

סה"כ אני עובד על כל העולם כולו יומיים בשבוע. ועוד יום וחצי על שאר העיתונים.
לא מרגיש שאני עובד קשה, לא מרגיש שום צורך לשמור ולאכסן דברים שלא יהיה לי בהם שימוש כלל בעתיד.

וזה מניסיון של 16 שנים בעולם הגרפיקה.

אם עד היום לא הצטערתי על כך, אין שום סיבה שאצטער בעתיד :)

(כמובן שאת השבלונות כיום אני שומר ויוצר חדשות כשמזדמן לי, ופרסומות ברור שאני שומר, אבל חומר עיתונאי שוטף ורץ, אין לי שום צורך לשמור).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה