לא הוורד שלי. או לא המדפסת פ.ר.ן. שלי.נכתב ע"י bla_bla_bl;74579:אבל prn מוורד, ניסגר מעולה, ללא זיגזוגים.
נכתב ע"י ונתנו10;74588:לא הוורד שלי. או לא המדפסת פ.ר.ן. שלי.
נכתב ע"י ונתנו10;74590:אני סוגר עם הלינוטרוניקס וזה יוצא מזוגזג קצת, כמו הדוגמא של דיסק (בלי הקו החיצוני כמובן)ץ
אז קודם כל יש כמה דברים שאת חייב לשנות:נכתב ע"י דיסק;74592:בסטייל סימנתי את dokuoment distribuotion ואח"כ סימנתי jpg על מס' 10 ולמטה 200 ,200 600, אח"כ 256 פוסטקריפ ואקרובט 3 וכמובן על cmyk
יש לי גם את הדולב, אף פעם לא חשבתי שזה יכול להיות עוד יותר טוב...נכתב ע"י bla_bla_bl;74593:יש עניין מסויים שפספסתי? אולי, איך אני יודע מה קורה אצל השני
למה דווקא המדפסת הזו? זה מה שלמדו אותי לפני 8 שנה
ולמה להוציא עבודות מזוגזגות? לא רואים את זה, והפעם האחרונה שעשיתי את זה היה לפני חצי שנה
זכר לחורבן? רעיון, על זה לא חשבתי.
למה לא? אתה עייף? תשלח הקובץ קורל (תמחק את הרקעים ותשאיר רק אחד) לאימייל הנ"ל, תצרף אימייל של הדפוס. ולילה טוב.נכתב ע"י דיסק;74595:מה לעשות. בשבע זה כבר לא יכנס לדפוס.... לילה טוב ושוב תודה ענקית!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים