תח"צ מי יכול לעזור בבחירת "חופשי יומי" נכון? דחוף להיום

• הוסף לסימניות
אנחנו נוסעים מבני ברק לירושלים,
זה כולל:
נסיעה פנימית בגוש דן
רכבת ישראל תל אביב-ירושלים
נסיעות פנימיות בתוך ירושלים כולל רכבת קלה

מה החופשי היומי הנכון שיתאים להכל? -
מתלבטת אם זה התכלת או הכחול, לא יודעת איך לחשב את הקילומטרים..
1724573723955.png

אני לא מצליחה לחייג לקו המידע שלהם.. נראה כאילו הקו מנותק (*8787)

תודה רבה מראש!!

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו חופשי יומי וברכבת לא כיבדו את זה.
אני חושבת שצריך לקנות ישר מהרכבת, ואז תקף גם לאוטובוסים.

• הוסף לסימניות
חופשי יומי 120 ק''מ כולל רכבת

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו חופשי יומי וברכבת לא כיבדו את זה.
אני חושבת שצריך לקנות ישר מהרכבת, ואז תקף גם לאוטובוסים.
השאלה אם קניתם רק לאוטובוס או אוטובוס + רכבת
זה מחיר אחר
1724575011158.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא נראה לי שצריך 120 ק"מ
לדעתי מספיק של 40 ק"מ
רק חייב להכניס כולל רכבת

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
רק מעדכנת שהתכלת כולל רכבת (39 שח) היה מצוין
התאים לכל היום בכל הנסיעות
(בפעם הקודמת שעשינו את אותו מסלול, יצא 70 שח לכל אחד, סה"כ 140 שח. הפעם לשנינו יחד עלה 78 שח, משמעותי מאד!)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה