מי יכול לעזור- בלבוש ובפריטים היסטוריים אוטנטים.

• פותח הנושא b.m
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שבוע טוב ומבורך!
לקומיקס הסטורי על תקופת הרומאים, דרושים לי תמונות של ביגוד אופייני, מבנים מהתקופה וכן אביזרי מלכות ולבוש קיסרי.
למישהו יש אולי תמונה של נירון קיסר? :)
תודה מראש לכל עזרה!!

נ.ב. לדעתי כדאי לצרף לאשכול המדריכים תמונות כנ"ל מכל התקופות.
וכל המסייעים יבורכו :)

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!!
אשמח לעוד.
ידוע לי שיש מדריך שמפרט לפי תקופות הסטוריות פריטי לבוש, אביזרי אופנה, סגנונות בניה ועוד.
מישהו מכיר? יודע?

• הוסף לסימניות
סמוך על האומן היהודי אלברט אודרזו' שעשה עבודת חקר עצומה תוך כדי עשיית סדרת הקומיקס היותר אהובה עלי "אסטריקס"
(אגב לפני הוצאת הספר "ירושלים של זהב שחור" נסע אודרזו' לישראל כדי לראות ממשית את ירושלים)

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 21.2 · צפיות: 14
  • לכידה1.JPG
    KB 18.3 · צפיות: 14
  • לכידה2.JPG
    KB 22.2 · צפיות: 38
  • r96b[1].gif
    KB 42.3 · צפיות: 35
  • pers11-1024[1].jpg
    KB 129.5 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י beni1;890714:
סמוך על האומן היהודי אלברט אודרזו' שעשה עבודת חקר עצומה תוך כדי עשיית סדרת הקומיקס היותר אהובה עלי "אסטריקס"
(אגב לפני הוצאת הספר "ירושלים של זהב שחור" נסע אודרזו' לישראל כדי לראות ממשית את ירושלים)

הוצאת את המילים מפי. בקומיקסים של אסטריקס יש הרבה תמונות של רומא כמו"כ מוצגים שם סגנונות הלבוש, ההתנהגות והדיבור. יש לי מספר קומיקסים, אם את רוצה פני אלי באישי ואשמח להעביר לך, אני גרה בירושלים.
אני מצרפת מספר תמונות של מבנים.

קבצים מצורפים

• ArchofTitus02.jpg
    KB 64.6 · צפיות: 14
  • bazilika-miksencia.jpg
    KB 127.9 · צפיות: 13
  • coliseum65.JPG
    1.1 MB · צפיות: 14
  • movil maim1.jpg
    KB 9.9 · צפיות: 35
  • colizeum65.jpg
    KB 90.2 · צפיות: 29
  • פאנטון-חזית.jpg
    KB 83.7 · צפיות: 26
  • מבזולי של אדיאן.jpg
    KB 40.4 · צפיות: 30
  • פנטאון-כיפה.jpg
    KB 78.5 · צפיות: 16
  • 800px-Forum_Romanum_panorama.jpg
    KB 87.8 · צפיות: 17
  • 8737.jpg
    KB 72.9 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
יש מחסן תלבושות בבימה. אולי יש אתר אבל מסתמא לא נקי, ושם מקוטלג לפי ארצות יבשות ותקופות

• הוסף לסימניות
וואו, אתם מקסימים!!!
יש מצב לסרוק דפים נוספים מהאסטירקס הזה?
מעניין אותי לראות רחוב אופייני, לבוש היהודים דאז ובכלל להכנס לתוך האוירה.

• הוסף לסימניות
אתר רשמי

יש אתר רשמי לאסטריקס
אסטריקס האתר
אם זה לא עולה לך אני אעזור בעז"ה
נפתח באתרוג

• הוסף לסימניות
בס"ד נעשה ונצליח
בתאבון...:cool:

קבצים מצורפים

• 2.JPG
    KB 23 · צפיות: 16
  • 6.JPG
    KB 21.2 · צפיות: 14
  • 7.JPG
    KB 23.8 · צפיות: 15
  • 8.JPG
    KB 17.1 · צפיות: 16
  • 9.JPG
    KB 19.9 · צפיות: 13
  • 11.JPG
    KB 33.8 · צפיות: 17
  • 12.JPG
    KB 19.8 · צפיות: 19
  • qdisplay_small.jpg
    KB 45.6 · צפיות: 15

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה