כללי מי יכול לעזור??? בעיה בפרימייר

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה
על הTIME LINE שלי אני רואה גם את הוידאו וגם את ההאודיו
אבל משום מה אני לא שומעת כלום , רק רואה,
מה עושים?
ממה נובעת הבעיה הזו?
זה דחוף לי כמובן!!!
תודה רבה רבה!!!

• הוסף לסימניות
זה לחוץ על השמעה?כלומר הסאונ של הערוץלא מכובה.
תנסי לגרור את הקובץ לטיים לין שנית. לאט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;595030:
זה לחוץ על השמעה?כלומר הסאונ של הערוץלא מכובה.
תנסי לגרור את הקובץ לטיים לין שנית. לאט.
לחוץ על השמעה, הוא לא מכובה,
ניסיתי גם לגרור את ההאודיו לערוץ למטה וזה לא עוזר,
הבעיה היא שהערוץ מורכב מהרבה קטעי מוזיקה לא קטע אחד שאני יכולה למחוק ולייבא שוב,
מה עושים?????

• הוסף לסימניות
זה קרה אחרי פעולה כלשהי?
הטיים ליין מראה שהסאונד פועל?

• הוסף לסימניות
עוד רגע לפני שהאשכול הזה מועבר, אני מקווה שאני אספיק לענות
אז ככה , אם הגירסה של הפרמייר היא cs4 או 5 יכול להיות שאתה צריך להמיר את הקובץ לפורמט אחר כדי שזה יהיה בסדר כי לרוב גם קבצים שפרמייר קיבל אותם פעם היום הוא עושה בעיות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביה;595037:
זה קרה אחרי פעולה כלשהי?
הטיים ליין מראה שהסאונד פועל?
כן, הטיים ליין מראה שהסאונד פועל,
הקטע הוא שערכתי את זה לפני יומיים ולא זכור לי שהיתה בעיה עם הסאונד היום אני ממשיכה לעבוד על זה ואני רואה את הבעיה,
מה עושים? זה דחוף לי!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ROT;595041:
עוד רגע לפני שהאשכול הזה מועבר, אני מקווה שאני אספיק לענות
אז ככה , אם הגירסה של הפרמייר היא cs4 או 5 יכול להיות שאתה צריך להמיר את הקובץ לפורמט אחר כדי שזה יהיה בסדר כי לרוב גם קבצים שפרמייר קיבל אותם פעם היום הוא עושה בעיות
זה CS4 אבל השתמשתי בקבצים ההם בעוד מצגת וזה לא עשה לי שום בעיות,

• הוסף לסימניות
תנסי אולי לפתוח פרויקט חדש ולייבא את הכל לשם כי אולי משהו השתבש לך בהגדרות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה