מי יכול לעזור ? - המלצה על מחשב נייד

• הוסף לסימניות
מי יכול לבדוק לי ברשת ביקורות/המלצות/סקירות או כל מידע אחר על המחשב הבא:
lenovo thinkpad t440

יש לי הצעה לקנות מחשב כזה מיד שניה, נעשה בו שימוש כשנה, ואני מעוניין לברר עליו פרטים (אני חסום)

וגם, מה המחיר של כזה מחשב חדש (ביד שניה רוצה עליו 1300 ש"ח)

תודה רבה

• הוסף לסימניות
המחיר עומד על 2,920 ₪ בזאפ בחנות יחידה. (ואם הבנתי נכון אז זה מחיר בלי אחראיות)
לא מצאתי המלצות, מענין אתכם המפרט ויחוו עליו את הדעת?

• הוסף לסימניות
היי,
הייתי ממליץ לרכוש מחשב חדש עם אחריות של יבואן רשמי במקרה ויש תקלה.
כשאתה קונה מחשב יד שניה אין לך אחריות וכל שכן שאתה לא יכול לדעת מה עבר על המחשב בשנה שהשתמשו בו.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ככלל; מחשב יד שניה לאחר שימוש בינוני עד מסיבי, לא מומלץ.
עדיף לקנות חדש.
והמחיר ההוא בזאפ זה על מוצר "מוחדש", ולא חדש, ורק בחנות אחת הוא קיים.

• הוסף לסימניות
lenovo thinkpad t440 או lenovo thinkpad t440s

• הוסף לסימניות
המחיר עומד על 2,920 ₪ בזאפ בחנות יחידה. (ואם הבנתי נכון אז זה מחיר בלי אחראיות)
לא מצאתי המלצות, מענין אתכם המפרט ויחוו עליו את הדעת?
תודה. את המפרט אני מכיר.
אני מחפש חוות דעת על המחשב. מ
מפרט לא מספיק לחוות דעת. יכולים להיות שני מחשבים בעלי אותו מפרט והם שונים בתכלית מטעמים שונים.
lenovo thinkpad t440 או lenovo thinkpad t440s
אני לא יודע. יש הבדל משמעותי ביניהם.
אם כן, כנראה הזול........:)
היי,
הייתי ממליץ לרכוש מחשב חדש עם אחריות של יבואן רשמי במקרה ויש תקלה.
כשאתה קונה מחשב יד שניה אין לך אחריות וכל שכן שאתה לא יכול לדעת מה עבר על המחשב בשנה שהשתמשו בו.

בהצלחה!

ענין של תקציב.
זה נכון שאני לא יכול לדעת מה עבר עליו, אבל בבדיקה מלמעלה של איש מקצוע, אפשר לראות שלא כיסחו אותו.

הקודם שלי היה של DELL ומאד התאכזבתי. אפילו שזה היה חדש.
רוב התקלות היו של בעיות פלסטיקה שהאחריות לא מכסה.

בכל אופן תודה לכולם.

אם מישהו מכיר את המחשב אשמח לקבל חוות דעת.
וגם אם מישהו מכיר מישהו שמוכר.
ההוא כבר מכר......

• הוסף לסימניות
בעיקרון הסדרה הזאת היא ליגה. מחשבים חזקים מאוד שעשויים לעבוד שנים.
יש הבדל בגודל של המחשב בין הרגיל ל'S', מה שמייקר אותו. הוא יותר קל ויותר דק.
לכן: מבחינת איכות יצור אין ספק שאלו מחשבים מעולים.
מבחינת מפרט כתבת שאתה יודע.
מבחינת שימוש ובלאי אין אפשר לדעת בלי לראות.
אם הוא תמורה הולמת למחיר, לדעתי כן [אא"כ בשנת שימוש כיסחו אותו], אבל צריך טכנאי שיביע דעתו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה