כללי מי יכול לעזור לי בהדמיות?

• הוסף לסימניות
תודה לאמלמנט על ההדמיות של הספרים וכ"ד
משום מה זה לא הולך לי, אחרי שהתקנתי את האקשן , מה השלבים בדיוק,?

תודה רבה זה מאוד דחוף

• הוסף לסימניות
האשכול של נקי כפיים על הפרינטדיוויזר לא טוב לך?

• הוסף לסימניות
חברה, אני לא מוכן לזה. תלמדו קצת לחפש. מה תעשו כשאני לא יהיה פה? :)

הנה אשכול ההדמיות: http://www.prog.co.il/showthread.php?t=4640

ד"א הבאתי את זה כבר אתמול באשכול הזה.

• הוסף לסימניות
הקדמת אותי. איך אתה עושה את זה?
אגב דברים כאלו נמצאים למעלה במדריכים.

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם משום מה לא מצאתי.
הבעיה היא כזו , קבלתי רק את ה"פרונט" של הספר בjpg

• הוסף לסימניות
נו אני תקועה באמצע מודעה, אף אחד לא יכול לעזור???

• הוסף לסימניות
רגע, מה הבעיה עכשיו?

• הוסף לסימניות
אביגדור, אולי תעשה לנו מדריך לחיפוש יעיל? אני ממש לא מסתדרת עם החיפוש פה, כמעט אף פעם לא מוצאת מה שאני צריכה.

• הוסף לסימניות
שיש לי קובץ משוטח של הפרונט ואני צריכה לשים את זה במודעה( יש לי 8 ספרים כאלו) ואני לא מצליחה לעשות הדמיה לפי האשכולות.

• הוסף לסימניות
אולי תתקשר אל נקי כפיים?

• הוסף לסימניות
בסוף הלך לי מעולה דרך האקשין , באדיבותו של אלמנט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה