דרוש מידע מי יכול לעזור לי בנושא אבטלה? (דחוף)

• הוסף לסימניות
אני מסיימת חופשת לידה, ואני רוצה לחתום אבטלה,
אני יודעת שאם אני מתפטרת מעצמי צריך סיבה מוצדקת כדי לקבל תשלום מהיום הראשון,
השאלה שלי זה אם אין לי חוזה עם אחד מהמעסיקים האם אני צריכה להתפטר, או שאם אין חוזה זה לא נקרא שהתפטרתי ואני יכולה לקבל מהיום הראשון,
עוד שאלה, האם ישנה אפשרות לחתום אבטלה במקום עבודה אחד, ולהמשיך לעבוד במקום השני?

• הוסף לסימניות
אני מסיימת חופשת לידה, ואני רוצה לחתום אבטלה,
אני יודעת שאם אני מתפטרת מעצמי צריך סיבה מוצדקת כדי לקבל תשלום מהיום הראשון,
השאלה שלי זה אם אין לי חוזה עם אחד מהמעסיקים האם אני צריכה להתפטר, או שאם אין חוזה זה לא נקרא שהתפטרתי ואני יכולה לקבל מהיום הראשון,
עוד שאלה, האם ישנה אפשרות לחתום אבטלה במקום עבודה אחד, ולהמשיך לעבוד במקום השני?
יש אפשרות לקבל כבר מהיום הראטשון לאחר התפטרות לצורך גידול הילד
לגבי החוזה אין קשר ולא קשור

יש אפשרות להמשיך את העבודה השניה אבל הסכום שאת מרויחה בו יקוזז מתשלום האבטלה
תבדקי טוב אם שווה לך....

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לקבל כבר מהיום הראטשון לאחר התפטרות לצורך גידול הילד
לגבי החוזה אין קשר ולא קשור

יש אפשרות להמשיך את העבודה השניה אבל הסכום שאת מרויחה בו יקוזז מתשלום האבטלה
תבדקי טוב אם שווה לך....
לא הצלחתי לעשות לצורך גידול הילד,
השאלה היא: אם אין לי חוזה עדיין זה נקרא שאני מתפטרת?
ראיתי בביטוח לאומי שכתוב תחת הכותרת סיבות להפסקת עבודה,

חוזה ההעסקה הסתיים​

אם חוזה ההעסקה שלך עם מעסיקך הסתיים, והתייצבת כדורש עבודה בשירות התעסוקה, תוכל להיות זכאי לדמי אבטלה מהיום הראשון להתייצבותך.

מה זה אומר?

• הוסף לסימניות
לא הצלחתי לעשות לצורך גידול הילד,
השאלה היא: אם אין לי חוזה עדיין זה נקרא שאני מתפטרת?
ראיתי בביטוח לאומי שכתוב תחת הכותרת סיבות להפסקת עבודה,

חוזה ההעסקה הסתיים​

אם חוזה ההעסקה שלך עם מעסיקך הסתיים, והתייצבת כדורש עבודה בשירות התעסוקה, תוכל להיות זכאי לדמי אבטלה מהיום הראשון להתייצבותך.

מה זה אומר?
זה אומר שאם החוזה שלך היה לזמן מוגבל
אז בסיומו את זכאית

תוכלי לפנות באישי אוכל לנסות לעזור לך

• הוסף לסימניות
מישהו יודע על דרך לקבל דמי אבטלה מיד (ללא המתנה של 3 חודשים) אחרי התפטרות לאחר חל"ד?
האם הטענה ששעות העבודה הן עד 6 ולא מתאימות לטפול בילד מספיקה?
מישהי נסתה זאת וקבלה מיד?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע על דרך לקבל דמי אבטלה מיד (ללא המתנה של 3 חודשים) אחרי התפטרות לאחר חל"ד?
האם הטענה ששעות העבודה הן עד 6 ולא מתאימות לטפול בילד מספיקה?
מישהי נסתה זאת וקבלה מיד?
א. זה אמור לספק
ב. אפשר גם שמכתב ההתפטרות יהיה בתאריך הלידה ואז יהיה 3 חודשי המתנה בכל אופן

• הוסף לסימניות
יש רשימת תנאים לאחרי לידה
ממש לא מקבלים אוטומטית מייד גם אם התפטרו לצורך טיפול בתינוק
לא יעזור תאריך התפטרות ביום הלידה אם לא נרשמו בלשכת התעסוקה
(אני לדוגמא עבדתי במרחק הגדול מ40 ק"מ ממקום מגוריי והיה לי תינוק והם נתנו לי מייד) :
1684398337696.png

• הוסף לסימניות
"היא נדרשה לעבוד שעות עבודה ארוכות" - מישהו יודע אם 9 עד 6 נחשב?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה