כללי מי יכול לעזור לי?? המחשב תקוע והדפוס מחכה...

• הוסף לסימניות
אני צריכה לשמור קובץ כבד שעבדתי עליו באילוסטריטור כקובץ פידיאף. המסמך בגודל 30 על 10 ס"מ אבל מלא פרטים.
הבעיה שבסגירה כ"פרס קואלטי" יש כמה צבעים שמשתנים על אף שהגדרתי את הצבעים כCMYK.
נסיתי לייבא את רק את האלמנטים עם הצבעים הסוררים לאינדיזיין ולשמור וזה נשאר מצוין.
הבעיה כשאני מייבא את כל הקובץ (18 מגה) התוכנה נתקעת.
רציתי לשאול למי אפשר לשלוח את הקובץ אילוסטרייטור והוא יפתח את זה באינדיזיין וישמור לי.
או לחילופין איך אפשר לפתור את הבעיה?

דבר נוסף מה עושים עם הכובד? הדפוס אומר שזה בעיה בשבילו לעבוד עם קובץ כזה.

כתובת המייל שלי למי שמוכן לעזור <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>.
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
מצאתי את הבעיה. הגדרתי את העמוד על צבעי CMYK,אבל עכשיו כל הצבעים נראים מתים...
מה אפשר לעשות??

• הוסף לסימניות
תחזרי לצבעים שעליהם עבדת
תנסי לפתוח את הקובץ בפוטושופ
הוא יביא לך את הגוונים כמו שהם ותסגרי כתמונה,

בד"כ בתי הדפוס יש להם אפשרות להמיר תמונה ל PDF

בהצלחה!

(אם התמונה יוצאת במשקל מדי גדול - תפתחי מסמך בחצי מהגודל - 15-5 ס''מ
ותקטיני את התמונה לחצי, - המשקל יצא גם מופחת בהרבה.

• הוסף לסימניות
זה בעיה לסגור כתמונה כי הדפוס צריך להגדיל את הקובץ לפי 10 כך שזה חייב להשמר כפידיאף שלא יהיה מפוקסל.

• הוסף לסימניות
תוכלי לנסות למקם את הקובץ באינדיזיין,
הייתה לי אותה בעיה, וכסגרתי באינדיזיין הרווחתי קובץ קל וצבעים טובים,
אבל לפעמים זה מצליח ולפעמים לא,

מה שכן את יכולה לסגור באילוסטריטור קובץ JPG - RGB
ובאינדיזיין לסגור PDF לדפוס, הצבעים נשמרים, אבל עדיף לסגור בגודל המקורי, ולא שיצטרכו להכפיל בדפוס כי אחרת לא בטוח שהקובץ יהיה איכותי 100%

מיליון הצלחות

• הוסף לסימניות
זה הפעולה הראשונה שניסיתי לעשות הבעיה שאין לי מספיק זיכרון RAM כדי לשמור כתמונה. (לטענתו של מר אילוסטריטור...)

• הוסף לסימניות
תסגרי את התוכנה ותפתחי שוב. בד"כ זה עוזר
גם מר אילוסטריטור שלי אוהב את הטענה הזו...

• הוסף לסימניות
כיביתי גם את המחשב ולא עזר...
שלחתי לך מייל.

• הוסף לסימניות
EXPORT במקום SAVE

• הוסף לסימניות
EXPORT במקום SAVE
וואו, תודה רבה!
לא ידעתי שיש כזו אפשרות באילוסטריטור. ידעתי רק באינדיזיין...
תמיד הייתי עושה דרך ארוכה- מעבירה לפוטושופ ושם שומרת כתמונה...
כל פעם היה לוקח לי מלא זמן...

• הוסף לסימניות
בEXPORT צריך לסמן V ב- השתמש במשטחי יצירה,

• הוסף לסימניות
למי יש מחשב חזק מאוד עם הרבה זיכרון רם שיכול לשמור קובץ אילוסטריטטור כבד כתמונה?

• הוסף לסימניות
תודה לכולם הסתדר ב"ה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה