מי יכול לעזור לי עם שאלה בהסתברות, דחוף!!!

• הוסף לסימניות
את יודעת את שאר השאלות שם?
הייתי מאוד רוצה לעזור אבל זה המון חומר ואין לי זמן....
יש לך את הממ"ן, נכון?
אני עושה קורס אחר. מצאתי את שאלה 4 שהיתה ממוחזרת, מעבר לזה אין לי (אני עושה את הקורס הקשה יותר)
הממ"ן 15 שלה ברמה של ממ"ן 11 אצלינו...

• הוסף לסימניות
אני עושה קורס אחר. מצאתי את שאלה 4 שהיתה ממוחזרת, מעבר לזה אין לי (אני עושה את הקורס הקשה יותר)
הממ"ן 15 שלה ברמה של ממ"ן 11 אצלינו...
לשלוח לך אותו?
אם תוכלי להציץ עליו זה יעזור...
תוכלי לכתוב כאן את המייל שלך או לשלוח לי הודעה למייל שלי שמופיע כמה הודעות מעלייך;)

• הוסף לסימניות
אהה, יש לי את הממ"ן עצמו אבל אין לי זמן כרגע, יש לי להגיש 3 מטלות... ועוד ללמוד למבחנים
בגדול אני יודעת לענות על השאלות אבל ממששש אין לי זמן

• הוסף לסימניות
אהה, יש לי את הממ"ן עצמו אבל אין לי זמן כרגע, יש לי להגיש 3 מטלות... ועוד ללמוד למבחנים
בגדול אני יודעת לענות על השאלות אבל ממששש אין לי זמן
כמו כולנו...כנראה תופעות לוואי של: סוף סמסטר....:eek:

• הוסף לסימניות
מי שפנויה לפתור כמה שאלות בהסתברות+ קומבינטוריקה (זה ממ"ן של האו"פ)
אפילו בתשלום
שתכתוב לי ואקשר בינכן
תודה מראש...:)

• הוסף לסימניות
יש כאן מישהי שיודעת הסתברות של האו"פ (קורס 20425)?

• הוסף לסימניות
תכל'ס מישהי כאן יודעת הסתברות?

• הוסף לסימניות
לא מפריע לשרשור, רק מציין ש AI מומחה לדברים האלה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה