מי יכול לעזור לי

• הוסף לסימניות
איזה אפקט בפרימייר עושה את כל הפריים בשחור לבן ומשאיר רק משהו אחד בצבע המקורי?
או שעושים את זה בדרך אחרת?
בקיצור
איך עושים כזה דבר?
[לדוג' חופה-כל הפריים שחור לבן-ורק הכוס עם היין נשאר בצבע מקורי]
תודה רבה

• הוסף לסימניות
תוכלי לנסות גם עם האפקט leave color, אם נותרו לך שאריות צבע מיותרות, תוכלי לשכפל את השכבה ולהוסיף אחד מהאפקטים של שכבות הזבל.

• הוסף לסימניות
בניו בלו זה תוסף שאפשר להתקין בפרמייר יש אפקט שעושה את העבודה יופי!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותיי;1874109:
בניו בלו זה תוסף שאפשר להתקין בפרמייר יש אפקט שעושה את העבודה יופי!!!!

איך אני עושה את זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BRO;1873765:
תוכלי לנסות גם עם האפקט leave color, אם נותרו לך שאריות צבע מיותרות, תוכלי לשכפל את השכבה ולהוסיף אחד מהאפקטים של שכבות הזבל.[/QUOTE

תודה, ניסיתי את הרעיון. אשמח אם תוכלי לפרט מה להוסיף משכבות הזבל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 1 נעימה;1878089:
נכתב ע"י BRO;1873765:
תוכלי לנסות גם עם האפקט leave color, אם נותרו לך שאריות צבע מיותרות, תוכלי לשכפל את השכבה ולהוסיף אחד מהאפקטים של שכבות הזבל.[/QUOTE

תודה, ניסיתי את הרעיון. אשמח אם תוכלי לפרט מה להוסיף משכבות הזבל?

תלוי כמה נקודות את צריכה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 1 נעימה;1878360:
נכתב ע"י BRO;1878098:
תודה תודה רבה, אבל לא השכלתי להבין

יש 3 אפקטים של מסכות זבל garbage matte מה ההבדל ביניהם?
שלראשון יש אפשרות משחק עם 4 נקודות, לשני יש 8 נקודות, ולשלישי יש 16 נקודות.
ומכאן באה תשובתי: לפי מס' הנקודות שאת זקוקה להן, לפי זה תבחרי לך את האפקט המתאים, עודף נקודות מסרבל, חסר נקודות מציק ומגביל, יש לבחור את האפקט המתאים.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ואגב, שכבות הזבל נועדו בעצם כדי להסיר את החלקים שבוודאי לא צריך מהקליפ. כלומר: רק מה שבתוך המסכה יראה, למשל: יש לי קליפ של כלה עם שושנה אדומה, ואני רוצה שרק השושנה תהיה אדומה.
אשכפל את הקליפ,
בשכבה התחתונה אשים את הקליפ בשחור לבן + אפקט leave color, בהגדרות שיתנו לי תוצאה של שחור לבן. כלומר: Tolerance 0 ו amount to decolor בערך של 100.
בשכבה מעל, אוסיף את האפקט leave color אבל, הפעם אגדיר לו את הצבע שאני רוצה שיותיר, והגדרות מתאימות לקליפ, ובעזרת מסכות הזבל אבחר רק את הפריט שאותו ארצה להשאיר בתמונה.
מקווה שהבנת.

• הוסף לסימניות
בטעות נכנסתי לכאן, אבל אם כבר, אז אוסיף משלי:
אפשר גם לעשות את זה עם ה-Circle בלי לשכפל שכבה, לבחור את הקטע שרוצים להשאיר צבעוני וב-BlandIing Mode לבחור בשורה של- Color, וזה הופך את השאר לשחור לבן(ואולי גם צריך ללחוץ על ה-Invert אם הוא צבע את הקטע ההפוך, לא זוכרת בדיוק)
ואחרי זה אפשר לשחק עם הריכוך, ואז מתקבלת תוצאה יפה ומקצועית.
מקווה שהובנתי

• הוסף לסימניות
וואו! תודה רבה לכן.
לא חשבתי על זה.
אתמול בערב מסרתי שיעור לתלמידה פרטית,
בשיעור שעבר למדנו תיקוני צבע,
והשיעור של אתמול כלל בין השאר, חיתוכים ושילובים.
לפני השיעור ראיתי כאן את האשכול על leave color וcolor pass, אז התחלתי את השיעור איתם, ואח"כ עברנו לחיתוכים.
כשאמרת שכבות זבל, היה נראה לי שהתכוונת לAdjast, ופשוט הוספתי משהו כמו Levels, ושרפתי את המקומות עם שאריות הצבע, בשחור לבן זה לא כל כך מודגש, במיוחד בערכים עדינים. לא הבנתי מדוע לשכפל את השכבה.
עכשיו ההוראות שלכן הן ממש מתאימות לי לצעד הבא, לשיעור הקרוב.
גם שימוש יעיל באפקטים של שכבות הזבל שלמדנו זה עתה, וגם פתרון מדויק לleave color.
ניסיתי גם כן את הCircle. שמחתי להיווכח עוד שעדיין הוא שימושי בגרסת CC. בCC המסכות נגישות מאד, עם העקיבה לצידן. וכאן הוא חוסך לשכפל את השכבה.
הוספתי את האפקט (Circle), הגדלתי רדיוס שיכיל את כל הפריים, יצרתי מסכה מדויקת מתוך האפקט, סביב האיזור שבחרתי להשאיר בצבע, הפכתי בInvert את המסכה, ויצרתי עקיבה קדימה ואחורה לאורך הקליפ. וכמובן שיניתי שיטת שילוב לColor. זה נחמד מאד ליצור תוצאה כ"כ מדויקת! באפשרות הזו גם ניתן לסמן אזורים מדויקים שמורכבים מכמה צבעים.
בזאת תודתי העמוקה, החכמתי. מעבר לשימוש הטכני, גם ברעיון איך להשתמש.

• הוסף לסימניות
עכשיו ניסיתי עוד דבר יפה,
אולי לזה התכוונת מאנטרטיקה,
זה קצת מורכב.
על הקליפ הוספתי leave color, הגדרתי את האיזור ומעט יותר, בכוונה שישארו שאריות צבע.
הוספתי Circle על הקליפ עצמו וסימנתי את גודל ומיקום הרדיוס סביב השאריות החריגות. כעת הפכתי לשיטת שילוב Color. גם טוב. צריך קצת קיפריימים.
תודה.<SCRIPT type=text/javascript> vbmenu_register("postmenu_1878483", true); </SCRIPT>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה