כללי מי יכול לעזור לי?

• פותח הנושא dn
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
זו בלנק שאמור להיות לכולל. צריך להוסיף משהו. משום מה לא "הולך לי" אולי יש למשהו איזשהו עיטור שיוכל "להעלות את הבלנק" (שאמור להיות קצת בסגנון חסידי.) מי שיעסור תבוא עליו הברכה!

קבצים מצורפים

• בלנק.jpg
    KB 637 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
אולי כדאי את הרקע הבז' לפרוס על הכל בלי הקצוות המתעגלים למעלה אלא אם יש לזה כוונה מסוימת
הגוונים למטה יותר חוורים פחות עשירים ולחסידי מתאים משהו עשיר/מלכותי
העיטורים ברקע החום מאוד יוסיפו
גם פטרנים עם השתקפות של הולך ונמוג יהיה מאוד יפה

קבצים מצורפים

• artbox7_colorful_swirls.zip
    KB 204.2 · צפיות: 10
  • artbox7-freebies.zip
    KB 413.2 · צפיות: 24
  • YASLY_HandFlourish.zip
    KB 402.5 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
פטרנים

יש פה גם כמה פטרנים
הורדתי את מאיפשהו אני מקווה שזה יעזור

קבצים מצורפים

• פטרנים יפים מאוד.zip
    2.3 MB · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
יש אפשרות לשנות את הצבע של הפטרן?

• הוסף לסימניות
בהחלט! ע"י פירוק באילוס.
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
הנה משהו. אולי זה יוכל לעזור גם.

קבצים מצורפים

• elegant_design_background.rar
    1.4 MB · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
איך עושים את הפרוק?

• הוסף לסימניות
לחיצה כפולה על האוביקט מפרקת את האוביקט לחלקים ואז אפשר לבחור איזה צבע שנראה לך, כמו לכל אוביקט באילוס

• הוסף לסימניות
על איזה אוביקט? אחרי שבחרתי את המלוי פטרן או אח"כ? (או איך מכניסים אח"כ את האוביקט שיהפוך ל"פטרן"? תודה על העזרה!

• הוסף לסימניות
כך זה עובד:
את בוחרת ריבוע של פטרן . ולוחצת על shift+ctrl+G בשביל לפרק את הריבוע לגורמים. יתכן שתצטרכי לחזור על פעולה זו כמה פעמים עד שזה יתפרק לגמרי.
משנה את הצבע לצבע רצוי. ואז מאגדת את זה שוב ע"י ctrl+G וגוררת את זה לחלון ה-swatches . עכשיו יוצרת מלבן ולוחצת על הפטרן שיצרת.

המונמון הצלחה...!!!!

• הוסף לסימניות
תודה, עזרת לי מאד, אבל למה יש לי קוים לבנים דקים דקים, כאילו הפטרן עשוי מרבועים רבועים?

• הוסף לסימניות
יכול להיות שזה רק בתצוגה של המחשב.
תנסי להגדיל ת'תמונה באיזור הקו הלבן. תראי אם זה נעלם.

• הוסף לסימניות
זה לא רק בתצוגה! הקו לא נעלם! זה בולט במיוחד בPDF

• הוסף לסימניות
ניסתי להעלות ולא הלך לי... תכתבי לי מייל יש לי משו שיכול לעזור לך.

• הוסף לסימניות
יכול להיות אולי ששינית אפילו בטיפטיפה את התזוזה מהמקור וזה מה שגרם.
ניסיתי גם, ואצלי זה לא מופיע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה