מי יכול לעזור לי ?

• הוסף לסימניות
אני סייעת בגני בית יעקב בסיום חופשת לידה , וכשאני רוצה לפתוח ביטוח לאומי תביעה לאבטלה נרשמת לי התשובה הבאה "

תביעתך לדמי אבטלה הוגשה ביום 18/08/2019.

התביעה אושרה.
ניתן לממש את ימי האבטלה בתקופה מתאריך 01/07/2019 ועד 30/06/2020.

• הוסף לסימניות
כבר הגשת בקשה לדמי אבטלה בחופש, וקיבלת דמי אבטלה
כעת הם לא צריכים לבחון מחדש את זכאותך אלא ימשיכו לתת לך.
עכשיו את רק צריכה לחתום בלשכת האבטלה + להודיע לביטו"ל על הוצאתך לחל"ת
תוכלי לשלוח לכם את המסמך ב"העלאת מסמכים"

• הוסף לסימניות
איך אני חותמת בביטו"ל
כבר הגשת בקשה לדמי אבטלה בחופש, וקיבלת דמי אבטלה
כעת הם לא צריכים לבחון מחדש את זכאותך אלא ימשיכו לתת לך.
עכשיו את רק צריכה לחתום בלשכת האבטלה + להודיע לביטו"ל על הוצאתך לחל"ת
תוכלי לשלוח לכם את המסמך ב"העלאת מסמכים"
איך אני חותמת בביטו"ל ואיך אני מקבלת את הטופס שצריך לשלוח מלשכת התעסוקה לאחר שכבר נרשמתי מיד אחרי סוף החל"ד

• הוסף לסימניות
איך אני חותמת בביטו"ל

איך אני חותמת בביטו"ל ואיך אני מקבלת את הטופס שצריך לשלוח מלשכת התעסוקה לאחר שכבר נרשמתי מיד אחרי סוף החל"ד
אין טופס מלשכת התעסוקה
אבל את צריכה להתחיל "לחתום" שם - כלומר לפתוח חזרה את התיק של האבטלה

לביטו"ל את רק שולחת את ההודעה על החל"ת שקיבלת מהמעסיק.
כמו"כ עליך לוודא שהמעסיק שידר טופס 100 לביטוח לאומי (הוא עושה את זה לכל העובדים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה