מי יכול לקבל שבת 10 דקות לפני זמן הדלקת הנרות- לרפוש

• הוסף לסימניות
אשתדל בעז"ה בל"נ

• הוסף לסימניות
בע"ה גם אני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלפפון;1370786:
אשתדל מאד. אם אצליח השבת, זה יהיה בע"ה לרפואתה.

כנ"ל

• הוסף לסימניות
בל"נ בעז"ה גם אני,שיהיה רפו"ש במהרה!

• הוסף לסימניות
בל"נ

• הוסף לסימניות
גם אני בלי נדר. רפואה שלימה

• הוסף לסימניות
כדאי לך לארגן גם שיר השירים
אגיד בעז"ה

• הוסף לסימניות
מצטרפת, רפואה שלמה במהרה!!!

• הוסף לסימניות
מצטרפת- אני ואימי בע"ה.
בשורות טובות.

• הוסף לסימניות
אני מדליקה 10 דקות לפני הזמן באופן קבוע אכוון עליה
אני גם אומרת שיר השירים בין כה אשתדל לכוון עליה הכל בלי נדר

• הוסף לסימניות
אני אשתדל, רפואה שלמה!!

• הוסף לסימניות
בעז"ה ובל"נ אוסיף גם את שמה.
רפוא"ש בתוך שאר חולי ישראל.

• הוסף לסימניות
בל"נ, רפו"ש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

עקב עבודות תשתית ברחוב חזון אי"ש בבני ברק, נרשמו עומסי תנועה כבדים בכל רחבי העיר. עקב חוסר תיאום מול משרד התחבורה וחברות התח"צ, כלל האוטובוסים זרמו לרחוב לפי הלו"ז הקבוע ויצרו עומס תנועה חריג ברחבי העיר. חלק מהקווים היוצאים מהעיר ביצעו במשך שעה וחצי איסוף בבני ברק, במקום 30-40 דק' ביום שישי רגיל. הפקק השתרך למרחק של יותר מ-1 ק"מ ממוקד העבודות.
עומסי תנועה דומים נרשמו במוצאי שבת, דבר שגרם לשיבוש התנועה בצירים רבים בעיר, כך גם נודע על רכבי חירום שלא יכלו לפלס דרכם מחמת העומס.

חלק מהנוסעים שנסעו בקו 681 שיצא בשעה 15:00 מב"ב לבית שמש הגיעו ליעדם דקות ספורות לפני זמן הדלקת הנרות.
סיום המסלול: 18:05, זמן הדלקת הנרות: 18:21

1757525309828.png

כך גם בקו 351 מקרית עתידים לאשדוד דרך בני ברק, יצא בשעה 15:30 וסיים בשעה 18:02. זמן הדלקת הנרות: 18:39

1757525442311.png

קו 210 מב"ב למו"ע שיצא בשעה 14:20 סיים את הנסיעה סמוך לשעה 17:42, זמן הדלקת הנרות 18:29

1757526269173.png

נסיעת קו 412 האחרונה מב"ב לנווה יעקב, י-ם בשעה 14:50 סיימה בשעה 17:43, הדלקת הנרות בשעה 18:22

1757526757047.png

בהשגחה פרטית לא היו עומסי תנועה חריגים בכבישים הבינעירוניים, אך מצב זה עשוי להשתנות ביום שישי הקרוב עקב חסימת כביש החוף באזור נתניה, דבר שעשוי להשפיע על כלל כבישי המרכז המקשרים בין נתיבי איילון וכביש 4. זאת לצד זמן השקיעה שמקדים השבוע בכ-10 דקות.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה