כללי מי יכול לתת תמונה/ציור ילד חרדי מביט בערגה באביו?

• הוסף לסימניות
בס"ד

אני צריך תמונה / ציור של ילד חרדי מביט בערגה באביו, למי שיש משהו חינמי זה יכול מאוד לעזור. תודה מראש.

• הוסף לסימניות
בקש מ"איש קטן" לחפש משהו במחסן.

• הוסף לסימניות
בקשת ביאור והמשך עזרה

נכתב ע"י הרשל'ה;844400:
בקש מ"איש קטן" לחפש משהו במחסן.

בס"ד

אני חדש כאן, אפשר הסבר למילות הקוד "איש קטן" / "מחסן"?
נ.ב. האם יש כאן, מאגר תמונות חופשיות לשאינם חופשיים ב"ה המחפשים (שהרי במתים חופשי כדאיתא בשבת ל ע"א וצדיקים אף במיתתם קרויים חיים (ברכות יח ע"ב) ובזה יבואר מה שאמרו צדיקים אין להם מנוחה לא בעוה"ז ולא בעוה"ב (ברכות סד ע"א) וזו כוונת רבא בע"ז סה ע"א)

• הוסף לסימניות
עוד מישהו יכול לעזור? תודה.

אודה לכם על מאמץ נוסף לדלות תמונה / ציור המתאים לנ"ל.

• הוסף לסימניות
כפי שאתה אולי יודע בעצמך, בציבור החרדי לא נהוג כל כך להפיץ את תמונות הילדים לכל דורש...

גם אם אתה סומך על הנס ומקווה שבכל זאת ימצא כאן מאן-דהו אשר באמתחתו תמונה של ילד חרדי והוא מוכן לתיתה לך, מה הסיכוי שיש לו דווקא תמונה של הילד עם אביו הי"ו ומה הסיכוי שאביו הנ"ל ייאות להשתתף במצווה חשובה זו?

וגם אם אתה מאמין בהשגחה פרטית מופלאה שכזו שאכן תצוץ כאן תמונה נדירה כזו, לצפות שיהיה שם גם מבט של ערגה ? הרי מדובר בנס גלוי של ממש! והרי קיימא לן "לא בכל שעתא ושעתא מתרחיש ניסא"...

• הוסף לסימניות
ילד חרדי מביט בערגה זו משוואה בסיסית של אחד ועוד אחד.
וכמו שנאמר:"מתי יגיעו מעשי למעשה אבותי"
וממילא זו בקשה ממש בסיסית

:)

• הוסף לסימניות
לא בקשתי שיעור בפילוסופיה

נכתב ע"י Shia;844926:
כפי שאתה אולי יודע בעצמך, בציבור החרדי לא נהוג כל כך להפיץ את תמונות הילדים לכל דורש...

גם אם אתה סומך על הנס ומקווה שבכל זאת ימצא כאן מאן-דהו אשר באמתחתו תמונה של ילד חרדי והוא מוכן לתיתה לך, מה הסיכוי שיש לו דווקא תמונה של הילד עם אביו הי"ו ומה הסיכוי שאביו הנ"ל ייאות להשתתף במצווה חשובה זו?

וגם אם אתה מאמין בהשגחה פרטית מופלאה שכזו שאכן תצוץ כאן תמונה נדירה כזו, לצפות שיהיה שם גם מבט של ערגה ? הרי מדובר בנס גלוי של ממש! והרי קיימא לן "לא בכל שעתא ושעתא מתרחיש ניסא"...

לא בקשתי שיעור בפילוספיה, ציינתי שדרושה תמונה או ציור וקושיא מעיקרא ליתא, פרט לכך, כלך לך אצל ארכיון העבודות באתר זה וראה כמה תמונות של ילדים חרדים ישנם שם.
אני חושב שמוטב שתשקיע את מרצך וזמנך בנסיון לעזור, במקום להרפות את ידי מבקרי הבקשה.

• הוסף לסימניות
קצה חוט

בס"ד

יש ציורים רבים בסגנון זה בגלריית אלכסנדר (מהם מתפרסמים ציורים רבים מידי שנה בלוח השנה של ערכים), רק שמן הסתם זה עם זכויות יוצרים, אבל זה הסגנון והכיוון פחות או יותר. אם למישהו יש דבר דומה, יכול מאוד להועיל. תודה.

• הוסף לסימניות
אכן התמונות הללו שבגלרית אלכסנדר מוגנות בזכויות ומחירם כ150$ ומעלה,
גם ל Shia יש סחורה משובחת למכור במחירים טובים יותר...
ציור כזה חינמי לא מאמינה שקיים, בדוק בין הציורים של הצייר זלמן קלינמן שניתן לשימוש אך לא זכור לי ציור כזה בפוזה שביקשת.
הצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחום לוי;845337:
אני חושב שמוטב שתשקיע את מרצך וזמנך בנסיון לעזור, במקום להרפות את ידי מבקרי הבקשה
לא נסיון להרפות יש כאן.
רק הצעת ייעול וחיסכון בזמן לתועלתך קמ"ל.

• הוסף לסימניות
אברומי, איזה תיק הפצצת בסלון האוורירי! מדהים!!!!

(המזגן עבד על 16 מעלות, אה?)

• הוסף לסימניות
סוף סוף קצה חוט

נכתב ע"י start;845345:
אכן התמונות הללו שבגלרית אלכסנדר מוגנות בזכויות ומחירם כ150$ ומעלה,
גם ל Shia יש סחורה משובחת למכור במחירים טובים יותר...
ציור כזה חינמי לא מאמינה שקיים, בדוק בין הציורים של הצייר זלמן קלינמן שניתן לשימוש אך לא זכור לי ציור כזה בפוזה שביקשת.
הצלחה

היכן ניתן להשיג את הציורים של זלמן קלינמן?
תודה מראש

נ.ב. ולכבוד המנהל הנכבד, אינני צריך את התמונה הזאת לשעשוע בלבד, אני חייב להשיגה עבור מטרה מסויימת (בהתנדבות לחסד, ולכן אינני יכול להרשות לעצמי רכישה) וישנם שני דרכים לכך:
א. ללכת ללמוד ציור בעצמי כמה שנים.
ב. לבקש אותה בפורום הזה.
לכן אין לי לאן להתייעל, אני משוכנע שבעזרת ה' היא תמצא ומגלגלין זכות ע"י זכאי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה