דרוש מידע מי ילדה לאחרונה ממש בביה''ח בלינסון (שניידר) ?

• הוסף לסימניות
ממש יעזור לי כל מידע
הצוות
הקבלה
חדר לידה
האוכל - איזה הכשר זה?
בונוסים - אם יש...
דחוף מי שיכולה לכתוב לי כאן או באישי...

• הוסף לסימניות
לפני שנה וחצי...

צוות ללא מתחרים, יחס מדהים שלא קיבלתי בשום מקום אחר.
יש אוכל כשר, מנות סגורות העדה החרדית (לא טעמתי ...).

תנאי האשפוז במחלקה - טעונים שיפור.
צפיפות קשה בין המיטות ורמת ניקיון נמוכה.

• הוסף לסימניות
בקורונה-
לאשה שיוצאת חיובית,
אם התינוק צריך טיפהלה השגחה מעבר,
היא לא תזכה לראות את תינוקה עד לשחרורו מהמחלקה.
נכון ללפני חודש וחצי בערך.

• הוסף לסימניות
אני ילדתי שם אבל לא בקורונה
הצוות היה מדהים ומסור בצורה לא רגילה
החדר היה ממש יפה(חדר פרטי)
האוכל האמת לא היה מיוחד בכלל-מנות סגורות בהכשר העדה החרדית
בכ"ל היה ממש נחמד(למרות שלא יודעת אם הייתי חוזרת לשם)

• הוסף לסימניות
ארוחת בוקר וערב זה מהדרין.
טרוחת צהרים צריך לבקש מנת מהדרין.
עכשיו בזמן קןרונה האוכל מגיע עד אליך, והצוות מברר מראש מה את אוצה.
הצוות מדהים, והעומס לא ככה גדולה אולי זה תלוי בזמנים
יש שם את מנהלת קשרי לקוחות במגזר שמאוד מעורבת וחשוב לה להצליח.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה