מידע שימושי מי יצליח לפתור את הריבוע השחור של אמ"ן?

ככה גם אני חשבתי,
הכי הגיוני ששרה גיבורת נילי עם הקונגרס הציוני ואז יש לנו 3 תחנות, אחרי שמחפשים ניסיתי למדוד אורך שלהם בגוגל מפות אבל לא הייתה התקדמות משם

1. 1 דרך משה דיין/דרך השלום מס׳ 25749
  2. 2 ים סוף/צלמונה מס' 3815
  3. 3 שד הציונות/שרה אהרונסון 15125

קבצים מצורפים

• ‏‏לכידה.PNG
    ‏‏לכידה.PNG
    KB 370.6 · צפיות: 75
ככה גם אני חשבתי,
הכי הגיוני ששרה גיבורת נילי עם הקונגרס הציוני ואז יש לנו 3 תחנות, אחרי שמחפשים ניסיתי למדוד אורך שלהם בגוגל מפות אבל לא הייתה התקדמות משם

1. 1 דרך משה דיין/דרך השלום מס׳ 25749
  2. 2 ים סוף/צלמונה מס' 3815
  3. 3 שד הציונות/שרה אהרונסון 15125

למה צלמונה?
1650214834186.png

ולא
1650214878866.png

צלמונה, מיקום תנכי שבני ישראל עצרו בו ביציאת מצריים והייתה בו באר לפי החידה של אקסודוס זה היה נשמע לי הכי הגיוני
ומה עם הפסוק שם?

מה עם השורה הזאת?
1650215440055.png

1650216268050.png

יש עוד כמה כאלו..
מה שמביא אותי לחשוב שברור שהתחנה לא תהיה עם משה דיין. זה קל מידי

יש פה בעיה.
גם 56865 וגם 1942294 מביאים לדף של הבובספוג.
מוזר..
וזה, מה כוונה?
1650217318805.png

מזכיר לי את
1650217343632.png

בטוח?
מה זה הY למשל?
לא יודע... אבל כנראה. הם כתבו שהשלב האחרון זה המייל.

ולדף של הבובספוג מגיעים כשמקישים קודים שהם נכונים אבל הם לא התכוונו אליהם.
למשל בממדי הקובץ... כי על התמונה כתוב נכשלת שוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה