????משתדלים להיבחר בבחירות להנהלה....
או שהתכוונת לאשכול?
אם כך,????
עריכה
עכשיו אחזתי...
ברור שהכוונה זה אשכול
לאלגבי החמור- אולי להזיז לו את הראש כך שהוא יסתכל לצד השני וממילא הוא עומד לכיוון הפוך?
הקדמתי כבר@סוגרים שידוך
זה מידי מסובך לשעה הזאת, לא??
חזקקקק!!!כדי להזיז את החמור יש ל"השכיב" את הגפרור השמאלי למטה.
נכון.כדי להזיז את החמור יש ל"השכיב" את הגפרור השמאלי למטה.
פשוט מאוד אחרי שיודעים..פשוט מאד
יאלללה עוד חידות...נכון.
פשוט מאד
זה בעייה עוד חידות כי אני לא אשן עד שאני אפתור אותם... (יש מחר עבודהיאלללה עוד חידות...
חידה אחרונה ממניזה בעייה עוד חידות כי אני לא אשן עד שאני אפתור אותם... (יש מחר עבודה)
זה קלחידה אחרונה ממני
ובשבילך אם לא תיפתר תוך 5 דקות אני כותב פתרון
איך יוצרים ציור 6
על ידי 3 גפרורים
תודה רבה
לאזה קל
לא יודעת לתאר את זה אבל העיגול של השש יהיה משולש
אני יוצאת רגע מהקופסא (תכף אשוב..)חידה אחרונה ממני
ובשבילך אם לא תיפתר תוך 5 דקות אני כותב פתרון
איך יוצרים ציור 6
על ידי 3 גפרורים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים