מי כאן אשדודי?

• הוסף לסימניות
בשבת זו (לך לך) אנו אמורים לשהות באיזור כיכר אלטה [? אולי אני טועה באיות...?] ולהגיע גם לאיזור הישיבה קטנה של ויז'ניץ [כפי מה שהבנתי זה 5-10 דק' הליכה].
מכיון שכמעט ולא הייתי באשדוד בחיי, איני מכיר שם כלום.

1. האם מישהו יכול לצלם או להוריד לי [אני מנותב] מפה של כל איזור זה כדי שאדע איך ללכת בין איזורים אלו?

2. אם למישהו יש מושג היכן יש באיזור הישי"ק הנ"ל מניינים לשחרית בשבת בבוקר באיזור השעה 7 [אשכנזי]?

תודה לכל המסייעים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוישה;879379:
בשבת זו (לך לך) אנו אמורים לשהות באיזור כיכר אלטה [? אולי אני טועה באיות...?] ולהגיע גם לאיזור הישיבה קטנה של ויז'ניץ [כפי מה שהבנתי זה 5-10 דק' הליכה].
מכיון שכמעט ולא הייתי באשדוד בחיי, איני מכיר שם כלום.

1. האם מישהו יכול לצלם או להוריד לי [אני מנותב] מפה של כל איזור זה כדי שאדע איך ללכת בין איזורים אלו?

2. אם למישהו יש מושג היכן יש באיזור הישי"ק הנ"ל מניינים לשחרית בשבת בבוקר באיזור השעה 7 [אשכנזי]?

תודה לכל המסייעים

מה הכתובת של הישיבה?? ואגב, כיכר אלתא

קבצים מצורפים

• לכידה1.JPG
    KB 77.5 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
זהו, שאין לי מושג מה כתובת הישיבה, אבל הבנתי שכל אחד שגר שם באיזור יודע, לכן ביקשתי אשדודי, אמרו שזה בסביבות 5-10 דק' מכיכר אלתא.
אני רואה שבמפה זו מופיע מוסדות, אין שם ישיבת ויזניץ?

• הוסף לסימניות
הישיבה בהמשך רחוב בן זכאי.
בנין אחרי הת"ת (במפה זה נמצא בצד ימין למטה). מחוץ למפה.

• הוסף לסימניות
אם זה שם, אז זה ממש קרוב לאלתא,

בקשר למנינים, אני מרובע אחר, כך שלא אוכל לעזור.......

קבצים מצורפים

• ל1כידה.JPG
    KB 116 · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
תראה- אלתא זה מקום שמתחיל ברובע ג' ונגמר בכביש s שזה אומר סוף ז' החדשה....
זה שאמרו לך ליד אלתא זה יכול להיות ליד הכיכר, זה יכול שאתה ברחוב חלפתא, שזה פסיעה מחיידר ויז'ניץ, ויתכן שאתה נמצא בז' החדשה על הכביש....
הכי טוב זה לשאול כשאתה מגיע.
כי יש גם דרכים מדרגות, מגלישות מעברים שלא מצויינים במפה, לדוג' נאשכיז, או הרב לוין, והורקנוס, יש מעברים בחניות, (מעברים נורמליים...)
אז פשוט כדאי לשאול מה הכי קצר את מי שיודע במקום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה