כללי מי כאן גרפיקאי מבורופארק?

• הוסף לסימניות
מי כאן גרפיקאי מבורופארק?
אני צריכה להדפיס רול אף ליום שלישי הקרוב, ולהביא אותו בהפתעה לchinese auction.
של בוני עולם באולם עטרת חיה 54th st. 1415

וגם לשלוח למנהלים משלוח שוקולדים או משהו כזה...

ועוד כמה ענינים בנושא...

חשבתי לצאת בעצמי ליומיים, (ולא להטריח) ואז גיליתי שפג תוקפו של הפספורט שלי, ביליתי אתמול כל הבוקר בקונסוליה ולא הסכימו לתת לי פספורט על המקום :(

מי מוכן להיות עבורי "שלוחו של אדם"??

• הוסף לסימניות
"

חשבתי לצאת בעצמי ליומיים, (ולא להטריח) ואז גיליתי שפג תוקפו של הפספורט שלי, ביליתי אתמול כל הבוקר בקונסוליה ולא הסכימו לתת לי פספורט על המקום :(

מי מוכן להיות עבורי "שלוחו של אדם"??

"

אני מוכן לקפוץ ליומיים במקומך :)

כמובן, רק עם אישור של ה'בוס' שלי :)

• הוסף לסימניות
רעיון לא רע בכלל :)

• הוסף לסימניות
את יודעת את המספר של עמיר?
:)

דברי איתו...

• הוסף לסימניות
דרך צלחה...:)

• הוסף לסימניות
מה אין בפורום אף אחד מבורופארק? או שאלו מבורופארק לא רוצים לעשות עבורי את הטובה הזאת?
אגב
זה אמנם טובה גדולה בשבילי אבל ברור שאני אשלם עליה כסף

• הוסף לסימניות
יש את Ycs שאני מאמין שישמח לעשות את זה.
ויש עוד כמה גרפיקאים, שעוד לא הספיקו לראות את השאלה, עוד לא עבר כ"כ הרבה זמן.
אבל מה לעשות וכבר כמה ימים שלא שומעים ממנו.

• הוסף לסימניות
:(

• הוסף לסימניות
אני מבורו פארק נא לכתוב באידיש ואז אענה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה