- הוסף לסימניות
נראה לי שאת מפספסת את העניין של איפוס תקופת האכשרה,כן.
כן.
אם מעבירים לקופה אחרת את רוב הכסף ונשאר קצת כסף בקופה ולא נוגעים בהפקדות החדשות אז הכיסוי הביטוחי אמנם מתייקר אבל לא נהיה קטן יותר.
נראה לי שאת מפספסת את העניין של איפוס תקופת האכשרה,כן.
כן.
אם מעבירים לקופה אחרת את רוב הכסף ונשאר קצת כסף בקופה ולא נוגעים בהפקדות החדשות אז הכיסוי הביטוחי אמנם מתייקר אבל לא נהיה קטן יותר.
אז אני מדייקת את זה יותר :נראה לי שאת מפספסת את העניין של איפוס תקופת האכשרה,
יש גם את העניין של אובדן כושר עבודה, גם לזה מתבטל תקופת האכשרה.אז אני מדייקת את זה יותר :
היא יוצרת תקופת אכשרה חדשה רק לעניין מוות ממחלה קודמת.
ולאדם בריא אין לזה השפעה על תקופת האכשרה.
ולגברים מעל גיל 40 זה מקטין את הכיסוי הביטוחי.
לא.יש גם את העניין של אובדן כושר עבודה, גם לזה מתבטל תקופת האכשרה.
לא הכרתי את זה, מעניין מאוד,לא.
פשוט במקרה של נכות שנובעת ממחלה קיימת יש להחזיר חזרה את הצבירה לקרן הפנסיה לצורך הגשת התביעה.
נדב טסלרלא הכרתי את זה, מעניין מאוד,
התוכלי לספק מקור לזה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים