מידע שימושי מי כאן מכיר רופא שיניים "מומחה" מומלץ?? -דחוף מאד!

• הוסף לסימניות
ד"ר לוי מרחוב בן זכאי
מומחה !!! והטיפולים אצלו לא כואבים בכלל
מיניסיון שלי ושל עוד הרבה
ד"ר קרני מומחה - ואני נשלחתי אליו בשביל מומחיותו ולמרות מומחיותו ומחירו האסרונומי עשה לי פשלה (השאיר רווח קטן שעושה לי הרבה בעיות עד היום.. כך שלכל רופא יכולה להיות פשלה..)

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה.
למישהו יש את המספר של ד"ר קרני או קפלן?
זה דחוףףףף
תודה.

• הוסף לסימניות
אני חייבת שיהיה "מומחה" בהכשרתו לצורך שחזור טיפולי שורש.
עדיף אזורים מודיעין עילית, בני ברק, ירושלים.
זה מאד מאד דחוף ! הבנתי שאין הרבה בנמצא...
תודה מראש למסייעים...
ד"ר בנימין טייב מודיעין עילית ביודנט שד"ח 38
ד"ר כהן מודיעין עילית 089740113

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה
למשהו יש את הטלפון של ד"ר קרני מומחה לשורש
זה ממש דחוף

• הוסף לסימניות
יש מומחה לטפולי שורש - מעולה - ד"ר קפלן ברח' ר' עקיבא 11 בני ברק.

הוא מומחה, אבל התעודות שלו מלמודים בחו"ל, אם צריך מומחה המוכר כמומחה לגבי חברות בטוח, אני לא בטוחה שזה מוכר, כי זה לא לימודים מהארץ, אבל אם מומחה במקצועו - מומלץ מאוד ע"י רופא שינים מעולה, שהוא בעצמו מטפל אצלו...
בעקבות המלצה זו ועוד המלצות על דר גבריאל קפלן בפרוג
הלכתי אליו לבדיקה לגבי שן שהתחלתי טיפול שורש (אצל רופא אחר)
בסוף, גם הוא כמו עוד 2 רופאים הכריעו שחייבים לעקור את השן
אבל התרשמתי מהעדינות והמקצועיות
הוא הסביר לי ממש טוב מה קורה ולמה חייבים לעקור
ובנוסף המזכירה שלו הפנתה אותי לדר ניאזוב (רבי עקיבא 65) לעקירה ושתל
היום רק עקרתי, גם ממנו התרשמתי לטובה, עדין ומסביר
תודה לכל מי שרשם את דעתו כאן, עזרתם לי

• הוסף לסימניות
מחפשת בדחיפות מומחה לטיפול שורש בהסדר עם מאוחדת (לא ילדים)
אשמח לכל מידע והמלצה מנסיון בלבד!
עדיף בירושלים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה