כללי מי כול להושיע אותי?

• פותח הנושא pm
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מצורפים קבצי אילוסרייטור.
כבר מאתמול אני מנסה שוב ושוב בכל הדרכים לסגור את הקבצים
והתוצאה - קבצים מעוותים.
אולי תוכלו לעזור לי או בסגירה או בתשובה נכונה לבעיה.
תזכו למצוות!!

קבצים מצורפים

• להולדת הבת 46.ai
    1.8 MB · צפיות: 11
  • שיהיה מתוק 46.ai
    2.6 MB · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
הנה 1, היה שם איזה קליפינג מאסק הזוי..

בודק את 2

קבצים מצורפים

• להולדת הבת 46 copy.pdf
    1.5 MB · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
תודה רבה!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מה זאת אומרת קליפינג מאסק הזוי?

• הוסף לסימניות
2, אותה בעיה.

לפתרון הבעיה, לחצי קונטרול+אלט+7 ושמרי כpdf

• הוסף לסימניות
בבקשה.

נכתב ע"י pm;460946:
תודה רבה!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מה זאת אומרת קליפינג מאסק הזוי?

היה שם בחלק התחתון מלבן עם קליפינג מאסק, אין לי מושג למה זה היה יוצא מעוות בPdf אבל ששיחררתי אותו מהמאסק, זה שמר מעולה.

אגב עבודות מתוקות

• הוסף לסימניות
נתוש אני ירדוף אחריך

• הוסף לסימניות
בס"ד

בהצלחה!

קבצים מצורפים

• 01.jpg
    KB 144.2 · צפיות: 6
  • הוסף לסימניות
פתחתי אצלי את הקבצים הפתוחים וראיתי שיש שם דברים חסרים,
כמו העין של התינוקת למשל והפפיון.

הפידיאף של נתי יצא תקין.

יתכן?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה