דרוש מידע מי כעמך ישראל!

• הוסף לסימניות
ערב ראש השנה זה הזמן לסנגר על עמ"י.
שמעו סיפור שקרה היום ברחובות ב"ב:
מחר מתחילים לימודים ואנחנו מהמאחרים לעטוף ספרים. (יש עוד כאלו??)
באמצע העטיפה מגלים שחסר (כמובן...) עוד גליון אחד של עטיפה שנקנה כבר לפני חודש.
הילדה רצה מהר לחנות הקרובה (היכן שזה נקנה) (וכמובן...) רואה שנגמר, זהו, אין !
טלפון אחד הביתה ואני מריצה אותה לעוד חנות פה בסביבה, אולי ירחם ד' ויהיה. (למרות שמלכתחילה הם לא מכרו את העטיפה הזאת)
באמצע הדרך היא מגלה אישה עם חבילות ביד ומתוך אחת השקיות היא מזהה את העטיפה שלה! שלה!
היא לא מתבלבלת ושואלת את האישה - "אפשר אולי לדעת היכן קנית את העטיפה הזאת?"
האשה מסתובבת אליה ועונה -" אה, קניתי את זה בירושלים. אבל אולי תנסי שם ושם "(היא מציינת שם של חנות - מרחק כמעט חצי שעה ברגל ועוד בחום הבני ברקי),
אחרי שניה היא אומרת לה - "את יודעת מה, קחי! "- והיא מושיטה לה את הגליון היקר שעשה דרך ארוכה מירושלים ועד הנה.
והבת שלי מתבלבלת ואומרת לה -" לא, לא, לא נעים לי, אני ארוץ לקנות."
והאשה מתעקשת - "לא זה בסדר, יש לנו עוד 2 בבית."
הבת שלי - "טוב, אז לפחות אשלם לך!"
והאשה עונה - "לא, זה בסדר! שיהיה לך לבריאות!"
וכבר נעלמה ופרחה לה עם שאר החבילות שהבת שלי לא הספיקה לראות.....

כבר כתבתי? מי כעמך ישראל! מעשה חסד פשוט עם ילדה יהודיה וכבר קנתה לה מלאך מליץ יושר ליום הדין....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה