מי לא אוהב לקרוא !!!!???????

נכתב ע"י cp;2058901:
ארץ נוד-מירי זוננפלד

על מה בערך מסופר?
זכור לי השם, ואני לא נזכרת אם קראתי.

(יש ספרים שאני מתחילה לקרוא...
ופתאום אני מגלה שאני מכירה אותם...
פשוט אני לא תמיד זוכרת את שם הספר ...
גם לכם זה קורה..... ??? )

נכתב ע"י אביגיל אינש;2059526:
על מה בערך מסופר?
זכור לי השם, ואני לא נזכרת אם קראתי.

(יש ספרים שאני מתחילה לקרוא...
ופתאום אני מגלה שאני מכירה אותם...
פשוט אני לא תמיד זוכרת את שם הספר ...
גם לכם זה קורה..... ??? )

אישה שבעלה בבית סוהר נוסעת להיות או-פר בבלגיה עם התינוק שלה
אב המשפחה אליה היא הגיעה מנותק מהוריו כבר כמה שנים

נכתב ע"י תקוה;2059535:
אישה שבעלה בבית סוהר נוסעת להיות או-פר בבלגיה עם התינוק שלה
אב המשפחה אליה היא הגיעה מנותק מהוריו כבר כמה שנים

אה... מכירה...
קראתי בהמשכים ומאוד נהניתי !!!!!

(עכשיו אני יכולה לצלצל... תודה.)

נכתב ע"י אביגיל אינש;2057326:
להתראות ילדים

אחד הספרים!!!
קניתי לסבתא שלי, היא השתגעה מהתיאורים האותנטיים של תל אביב של שנות החמישים, עד לפרטים הקטנים ביותר. אפילו סבא שלי התענג בסתר על איזה פרק שהיא הקריאה לו על שטיבל גור.
קשה להאמין שהסופרת לא גדלה שם ולא מהדור הזה בכלל.
והשירים - שירי הזמר עברי שהיא מניחה שם בסוף כל פרק באומץ לא מבוטל... אבל זה מה שקונה את כל מי שמכיר ומכור לשירים הללו.
טוב, אני מוכרחה להודות באשמה שהייתי בטוחה שאני החרדית היחידה שגדלה על שירי מרים ילן שטקליס (עייפה בובה זהבה, הבובה אלישבע, שיר הגדי...)
ושרה אותם לילדים לפני השינה:eek: ששש... לא לגלות לשכנים.

ממליצה בחום לכל מי שמכירה או שיש לה אמא/סבתא שגדלה ברקע הזה.

נכתב ע"י wald;2059574:
ילדים גדולים
שמואל ברקוביץ
תאור חי ועסיסי של זו"צ בשנה הראשונה שלהם. מותק של ספר!
מישהו יודע אם יש לסופר הזה עוד ספרים?

באמת ספר חמוד...
הוא כתב לא מזמן משהו בהמשכים בקטיפה. לא יצא כספר.

מישהי קראה- לעקור נטוע של רחל סמילנסקי?

אלמוני ספר מצוין! נהניתי מאוד.
זו סופרת חדשה?

גם שם / ברטלר

אולי היא בתוכי / תמר מור

שבט אחים / חיה לב

נכתב ע"י א-ירושלמית;2059462:
לוחמי התמורות

וואו
זה ספר!
רציתי לכתוב, ולא הצלחתי להיזכר איך קוראים לו
כבד קצת, אבל כשאת בפנים-את בפנים!

נכתב ע"י אביגיל אינש;2060181:
איזה סיפור בקטיפה?

משהו עם ציור של שחמט בכותרת, על שבת משותפת עם משפחה, כמה אחים ואחיות נשואים והיחסים ביניהם.

נכתב ע"י RacheliArt;2060443:
משהו עם ציור של שחמט בכותרת, על שבת משותפת עם משפחה, כמה אחים ואחיות נשואים והיחסים ביניהם.

''לוחמה בשטח בנוי''- שמואל ברקוביץ'
הופיע ב'קטיפה', אבל לא יצא כספר

נכתב ע"י RacheliArt;2060443:

זה היה כעין טור כזה... לא ממש סיפור. נכון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה