מי לא אוהב לקרוא !!!!???????

אני יכולה להשאיל לך את הספר הראשון. בבני ברק.
את יכולה לפנות למייל בחתימה.

אני רוצה, אבל אין לי את החלקים הראשונים...

נכתב ע"י אביגיל אינש;2069454:
מה היה עם הילדים האחרים בסוף?
קראתי את כל החלק הסופי שוב, ולא היה אזכור לכך
וכן, מה נסגר עם המליונר קונטאס.... קו....?

כל מי שהיה במתחם-נעלם-למקום לא ידוע
קוסטאס קראגוניס _כתבתי נכון?:rolleyes:) כפי הנראה נמלט למדינה בלי הסגרה לפדרציה

קראתי מזמן-אז אני מקוה שאני מדייקת

נכתב ע"י wald;2069549:
ספר מיוחד!!
נתן לי המון

גם אני חושבת שיש בו הרבה מאד עומק!!
שווה לקרוא!
ולהפנים....;)

נכתב ע"י מתייעצת;2069468:
בהמלצתכן, רכשתי את את "אך טוב וחסד" של ליבי קליין ונהניתי מאד, מומלץ! יש כאן מישהי שמעונינת להחליף איתי למספר ימים תמורת אחד מספריה הקודמים? בבני ברק.

מה, הבנת?
לדעתי לא מבינים כלום בלי לקרוא את הקודמים...

אני רוצה להודות לכל אלה שהמליצו על קורמו
זה היה ממש מתנת חג

השמש בגבורתו (על ר' שמשון פינקוס זצ"ל)
מרתק ומחזק
כמה אדם יכל לחיות קרוב לד' יתברך!

נכתב ע"י ת'כלס;2069646:
אני רוצה להודות לכל אלה שהמליצו על קורמו
זה היה ממש מתנת חג

הספר קורמו הוא חובה לכל בית יהודי!!!!!!
(לקחתי אותו מהספריה בטעות, ולא התחרטתי!!!!)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה