- הוסף לסימניות
יכול להיות שיהיה פיצוי לפי מנגנון של אחוז ירידה לעומת שנה קודמתמצטרפת לשאלה:
עובדת בשכר מרצים.
מקומות הלימוד סגורים.
נניח ולא יהיו לימודים מרחוק
יש לזה איזה כיסוי?
אבל זה לא יהיה החלטה עכשיו, תלוי כמה זמן המצב הזה ימשיך
יכול להיות שיהיה פיצוי לפי מנגנון של אחוז ירידה לעומת שנה קודמתמצטרפת לשאלה:
עובדת בשכר מרצים.
מקומות הלימוד סגורים.
נניח ולא יהיו לימודים מרחוק
יש לזה איזה כיסוי?
לא חושבת שתצאי פראירית..השאלה אם לבקש לעבוד מהבית או שאני יצא פראיירית?
פה זה שונה כי המדינה אוסרת לפתוח מקומות עבודה שאינם חיוניים
אני לא רצתי להפיל את זה על המעסיקלדעתי לא ישלמו.
המדינה הפיקה לקחים מהקורונה כשכמעט פשטה את הרגל.
סורי שהבנתי לא נכוןלא כל דבר אפשר לעשות מרחוק. מבחנים למשל . אין צורך בשומרת
איזה מדינה??אני לא רצתי להפיל את זה על המעסיק
מצידי שהמדינה תשא בעול
איפה כל המיסים שאנחנו משלמים??איזה מדינה??
שמתמודדת עכשיו עם הוצאות של מליארדים מידי יום כדי ליירט טילים שלא יפגעו בנו
מתי תבינו שהמדינה זה אנחנו
ואת החגיגה שהיתה בקורונה כולנו משלמים עכשיו בריבית דריבית בעלית מחירים בכל התחומים
תגידי את חיה במדינה??איפה כל המיסים שאנחנו משלמים??
האחרונה שאני מרחמת עליה זו מדינת ישראל
יש אפשרת לעשות מרחוק.. (מצלמה פתוחה + כתובת IP ) ואפשר גם לדחות אותם,לא כל דבר אפשר לעשות מרחוק. מבחנים למשל . אין צורך בשומרת
חיה נושמת ובועטתתגידי את חיה במדינה??
יודעת כמה עולה יום אחד של לחימה בעזה?
כמה עולה פיצוי לכל חלל שנופל בעזה ל"ע?
כמה עולה יום מילואים?
לכי תעשי ש.ב ותגיבי בצורה קצת יותר עניינית
את בעצם אומרת שאת לא מרחמת עלייך ועל ילדייך ונכדייך שישלמו מיסים גבוהיםאיפה כל המיסים שאנחנו משלמים??
אם זה יום יומיים בסדראבל בהחלט יהיה אפשר להבין אם המדינה
לא תישא בעול הפעם
אין ספק שהמדינה פושעת בהרבה דברים לגבי המיסיםאיפה כל המיסים שאנחנו משלמים??
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //