- הוסף לסימניות
אי אפשר לדעת.אם זה יום יומיים בסדר
אם זה ימשך לשבוע עשרה ימים ??
אבל המצב הכלכלי של המדינה עכשיו הוא לא משהו...
ולכן להשוות את זה לתקופת הקורונה זה לא נכון
נחכה ונראה...
אי אפשר לדעת.אם זה יום יומיים בסדר
אם זה ימשך לשבוע עשרה ימים ??
הלוואי ויסתכם בזה.לכאורה מדובר על כל השבוע הקרוב..
כן כבר מדברים על כך שזהו הסתימה שנת הלימודים..הלוואי ויסתכם בזה.
ייתכן שהמעסיק יוכל לקבל מענק (כמו שהיה בחרבות ברזל, ואולי גבוה יותר), כך שיהיה לו פיצויממש לא הגיוני ולא צודק להפיל את זה על המעסיק
שגם ככה הרבה מהם קורסים בעקבות העלות הגבוהה מאדדד של אחזקת עובדים (ואני שכירה אבל בתפקידי יודעת בדיוק כמה חברות נחנקות ועל סף קריסה)
וגם ככה סיפור כזה פוגע בפרנסה של כ"כ הרבה עסקים מעצם זה שהעסק סגור ויש ירידה של עבודה ותפוקה
לחייב מעסיק כזה גם לשלם לעובד על זמן שלא נתן תפוקה זה לקבור סופית עסקים רבים
שיכול להיות שהם המקום עבודה שלי שלך ושלכם
אולי אפשר להגיד שהתחיל החופש..ואוו..
אז גם הלך החופש?
חחח שכחת עוד דברים שהמדינה (כלומר משלם המיסים) מממנתתגידי את חיה במדינה??
יודעת כמה עולה יום אחד של לחימה בעזה?
כמה עולה פיצוי לכל חלל שנופל בעזה ל"ע?
כמה עולה יום מילואים?
לכי תעשי ש.ב ותגיבי בצורה קצת יותר עניינית
מסכימה לגמרי.לפי הנחיות פקוד העורף החדשות אפשר לחזור לעבודה כמובן במידה ויש מרחב מוגן שאפשר להגיע אליו בזמן...
אבל לגבי חזרה למוסדות לימוד אין שום שינוי וכרגע אין עדיין לימודים.
ממני דורשים להגיע למשרד אבל מה אעשה עם הילדים? מרגיש לי קצת חוסר מחשבה לעומק.. אני ממש מתוסכלת מזה.
אחרי שינוי הוראות פיקוד העורף היום ב-6?אחרי זום מקצועי בענין:
בתמצית הדברים: מעסיק לא יכול לחייב עובד להגיע לעבודה או לעבוד מהבית (במקרה שאינו עובד חיוני כמוגדר בחוק)
במקביל עובד לא יכול להכריח את המעסיק לאפשר לו לעבוד מהבית או להגיע לעבודה על מנת לצבור שעות ולקבל שכר ע"כ.
חל איסור פיטורים לעובד שלא מגיע לעבודה כי יש לו ילד מתחת גיל 14 /21 עם מוגבלות
מבחינת המעסיק אינו חייב להעסיק את העובדים בתקופה זו ולשלם על זה, למרות שאם ישלם כרגיל ולבסוף המדינה תחליט לפצות מעסיקים על אובדן ימי עבודה, היא תפצה רק מעסיקים ששילמו שכר על הימים בהם העובדים נעדרו.
שורה תחתונה: מי שלא עובד- לא מקבל
לכן הפיתרון הוא:
א. את השבוע הזה ישלם המעסיק כחופשה, זו הגבלה ל-7 ימים בלבד (כי אין זמן הודעה מראש) ובלבד שיש ימי חופשה ביתרה.
ב. להוציא לחל"ת. הוצאה לחל"ת כפופה להסכמת העובד וצריכה להיות לפחות למשך 30 יום. (ושלא תהיה יתרת ימי חופשה)
גם בקורונה היה כךלפי הנחיות פקוד העורף החדשות אפשר לחזור לעבודה כמובן במידה ויש מרחב מוגן שאפשר להגיע אליו בזמן...
אבל לגבי חזרה למוסדות לימוד אין שום שינוי וכרגע אין עדיין לימודים.
ממני דורשים להגיע למשרד אבל מה אעשה עם הילדים? מרגיש לי קצת חוסר מחשבה לעומק.. אני ממש מתוסכלת מזה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //