מידע שימושי מי מאיתנו לא חולם על תמונות משפחתיות?

• הוסף לסימניות
לא חושבת שבכלל אצליח, אחרי כל הסיבות של 10 שנות של צפייה וכדו', אבל בכל זאת מנסה.
הבן המדהים שלי נולד שנה אחרי החתונה (ברוך השם!) עם תלתלים שחורים! בטח לא ראיתם דבר כזה! כי אני גם לא ראיתי לפני כן... הייתי המומה! אבל זה היה מתוק כל כך!
ולא... אני לא ספרדיה, ולא תימניה (למרות שבבית החלמה מישהו אמרה לי שהייתי שלו לא היית כל כך בהירה הייתי חושבת שגנבת אותו מתימני:p) אני אשכנזיה...
ועכשיו הוא נהיה בן שנה... ואני מאאאאד רוצה לצלם אותו לכבוד היום הולדת...
אבל זה עולה המון כסף, מה נעשה?
חשוב לציין, שבינתיים התלתלים גדלו, ויש לו ראש מלא בתלתלים שחורים מתוקים נורא!
בקיצור...
הלוואי שנזכה.......................................................... לשנה טובה!:cool:

• הוסף לסימניות
אני אשמח לתמונות משפחתיות-
כי בבת המצווה שלי , לא היתה צלמת ואחי צילם אותנו(המשפחה)ויצאו תמונות כמו של.........:p
וכשרצינו להדפיס אלבום, עשינו דרך אתר, ובחרנו אלבוםA4 אבל כשקיבלנו אותו, התברר שהכוונה ל A4 מקופל..........., והתמונות שם יצאו מעוותות מאוד. ואשמח לפיצוי- תמונות יפות וברורות.
אה, ועכשיו אחותיו צריכה ללדת , ויהיו תמונות טובות גם לתינוק/ת.....:)
זהו. מקווה לזכות.
תודה רבה
עריכה: ואנחנו משפחה גדולה, ולא יצא לנו אף פעם תמונה אחת משותפת....

• הוסף לסימניות
קראתי פה את כולם והיו כמה שממש מגיע להם אבל אנסה את מזלי...
יש לי בת מהממת! בת שנה! נולדה לי אחרי 10 שנות צפיה ארוכות.........
אני מצלמת אותה הרבה לאלבום גיל שנה וזה סתם תמונות כאלו שלא מתאימות לאלבום אמיתי לסבתות המאושרות ולי...
הייתי מאד מאד רוצה להנציח את הנס הזה באלבום יפה ומפואר המתאים לנסיכה שכזו......
מה אומרים?

וואו מרגש, הרבה נחת!

• הוסף לסימניות
מחכים מאד לתוצאות....:rolleyes:

• הוסף לסימניות
הודעת זכיה קולולולוווו

אז אחרי לילה ובקר קשים במיוחד, שעות של התלבטות לא פשוטה,
העמדתם אותנו באתגר רציני!
פתחנו תחרות קטנה וצנועה וחשבנו שיהיה ממש קל לבחור זוכה
התרגשנו מאד מהרבה הודעות שנכתבו באשכול.
היו כל כך הרבה סיבות טובות ומיוחדות שמגיע להן לזכות, בלי ספק.
ראשית אלה שנכתבו באשכול, וגרמו לנו כמעט לעצור את התחרות לפני הזמן כדי לזכות אותם מידית בפרס. אבל באמת!

ההודעות עם ההומור השזור והפרגונים לאינספאייר כמובן העלו חיוך על פנינו ואמרנו למה לא, הרי בעצם מגיע להם לגמרי... באמת!

והיו גם הודעות פרטיות שחבל שאין לנו אפשרות לשתף אתכן בחלקן...באמת!!! באמת!!!
מפעים לראות איזה אנשים לכאורה רגילים מסתובבים ביננו וכמה עוצמה ונסיונות וחיים שלמים עומדים מאחוריהם, נשים שמתמודדות בכזו חינניות וגבורה, ומפרגנות לסביבתן.
ריגשתם אותנו אנשים מהודעות פרטיות. ממש עד דמעות!
אבל כלל התחרות הוא הודעה שתפורסם באשכול. לצערינו הזכיה חייבת להיות עם סיבה כלשהי שפורסמה באשכול מלבד ההודעה הפרטית.

עד כאן נאום קצר. כדי להודות לכל המשתתפים ולשתף אתכם כמה לא קלה היתה הבחירה!

ו....
הזוכה המאושרת היא @מיכל101

שספרה לנו על תאומות אחרי 11 שנה!! ואו!

אבל מכיון שהיו עוד הודעות בסגנון והתלבטנו מאד על מי להכריע,
חייבים להוסיף שמלבד השיתוף שלה באשכול, מיכל שלחה לנו תוספת בהודעה פרטית, לא סתם תוספת! תוספת מרגשת ונדירה מאד לסיפור התאומות שלה!

מחשש לאאוטינג היא לא רוצה לחשוף על גבי הפורום, מי שמכירה ודאי תשמח מאד, ומי שממש סקרנית מיכל אולי תסכים לספר לה באישי. (היא ציינה זאת בהודעתה...)

אז יאללה @מיכל101 היקרה!
מקווים שתשמחי בזכיה שמגיעה לך באהבה!

מוזמנת ליצור קשר עם משרדי אינספאייר (הפרטים מופיעים בחתימה)
ונשמח לפנק אותך בבוק משפחתי יוקרתי לכבוד השנה החדשה

תודה לכולם על ההשתתפות והזרימה
עשיתם לנו חשק, נפגש בתחרות הבאה!

*
*
*
אופססס רגעע!

בגלל שהיה כל כך קשה להחליט, ונאלצנו לוותר על הודעות מיוחדות ומרגשות
החלטנו באינספאייר לתת בונוס מפתיע למשתתפי התחרות בלבד!
אלבום חתונה דיגיטלי יוקרתי ומעוצב, ב ח י נ ם!!!!!! (בשווי 1500 ש"ח)
לכל מי שיסגור עיסקת צילום חתונה באינספאייר עד לר''ח חשוון תש"פ

*מוגבל ל10 הפונים הראשונים

• הוסף לסימניות
כשקראתי את ההודעה של מיכל היא באמת ריגשה אותי.
ובאמת באמת מגיע לה!!!!

שתרווי מהן רק נחת.

וסתם מסקרן לראות את התמונות שלהן....:p

אווווו מיכל, אני ממש שמחה בשבילך, אפילו שאני מרגישה טיפה נבגדת שלא ספרת לי על התחרות....:confused:
מחכה כבר לראות את התוצאות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה