מי מבין באדובי?

• הוסף לסימניות
אני צריכה עזרה עם אדובי פרימייר.

הוא לא מעביר אותי לאנקודר כשאני רוצה ליצא סרט. לחצתי על הQuie וזה כותב לי מיצא ואז זה אמור לפתוח לי חלון של תוכנת עזר לפרימייר ששם זה מתרנדר בצורה האופטימלית.
יש לי את 2 התוכנות אבל הוא לא מצליח להעביר אותי ישר מהפרימייר בייצוא סרט....

הוא גם לא פותח לי את האנקודר בנפרד.
ההתקנה חדשה, (עברתי לCS6) אולי יש איזה טועת שתוקעת?
תודה רבה לעוזרים...

• הוסף לסימניות
הוא פותח את האנקודר בגירסה הישנה?
אם כן, צריך להגדיר לו שישתמש עם האנקודר החדש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1659791:
הוא פותח את האנקודר בגירסה הישנה?
אם כן, צריך להגדיר לו שישתמש עם האנקודר החדש.

קודם כל תודה על התגובה,
הוא לא פותח שום אנקודר (יש לי רק של CS6).

אבל התוכנות תקינות, כשאני רוצה לפתוח את האנקודר לבד הוא מבקש מספר סידורי (כנ"ל בכל תכנות האדובי החדשות), מה צריך לעשות?

תודה רבה

• הוסף לסימניות
אנא!!!

• הוסף לסימניות
זה דחוף לי מאוד להלילה
בבקשה, מישו יודע מה עלי לעשות?????

• הוסף לסימניות
הסתדרת?
אגב, אסור להעלות לכאן קראקים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה