גבינה צהובה!
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
מה אומר לי החישוב הזה??
שאני חייבת מס?
שאני חייבת מס?
מילאתי את הילדים, ובקובץ שהופק בסוף הם רשומים,את אמורה להכנס לאשף של הילדים ולמלא מספר ילדים ושנת לידה שך כל אחד ואז החישוב יהיה תקין
מה זה הקובץ שהופק בסוף? תמלאי שוב את הילדים, תעשי שמירה, ואח"כ תלחצי על חישוב, חייב להופיע שם זיכוי בגין ילדיםמילאתי את הילדים, ובקובץ שהופק בסוף הם רשומים,
אבל כשלחצתי חישוב בסוף, זה לא מחושב..
מוזר
אם כבר כתבת כזה משפט, אשמח עכשיו לקבל ממך מידע,כבר שידרתי, מקווה שיהיה בסדר,
מה לא עושים בשביל לא לשלם לחברות להחזרי מס 30%..![]()
תאמת לא כזה הרבה זמן..אם כבר כתבת כזה משפט, אשמח עכשיו לקבל ממך מידע,
אני ישמח מאוד לדעת כמה זמן ישבת על כל הסיפור הזה של הגשת הדוח השנתי.. (ועוד תצטרכי לשבת.. לעשות את התיקון). איסוף המסמכים, הזמן נטו, הבירורים ועוד..
לפי הטון של הטקסט...אם כבר כתבת כזה משפט, אשמח עכשיו לקבל ממך מידע,
אני ישמח מאוד לדעת כמה זמן ישבת על כל הסיפור הזה של הגשת הדוח השנתי.. (ועוד תצטרכי לשבת.. לעשות את התיקון). איסוף המסמכים, הזמן נטו, הבירורים ועוד..
אני יועצת מס, לוקחת 15% מההחזר.לפי הטון של הטקסט...
אתם מתעסקים בנושא? מגישים בקשות להחזרי מס?
אם הייתי מוצאת מישהו שלוקח פחות שכר טרחה, כנראה שהייתי הולכת על זה..
לא שחלילה מזלזלת, זה באמת כאב ראש להגיש את זה,
אבל רוצים לקבל החזר מקסימלי
איזה הכנסות רשמת בדוח-למה אין זיכוי עבור נקודות של ילדים? יש לי ילדים..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים