כללי מי מבין במילוי הדו"ח על רכוש והתחייבות של רשות המיסים?!

• הוסף לסימניות
קיבלתי בדואר את הדו"ח,
מילאתי את רובו אך נשארו לי מס' שאלות.:confused:
אשמח ממש ממש אם מישהו פה יודע לענות:
1. אם היו לי צ'קים שקיבלתי לפני, אבל עדיין לא הפקדתי או אנשים שעשיתי להם עבודות לפני ושילמו לי אח"כ- מאיזה סכום לרשום?
2. איך אני יודעת מה סוג החשבון שלי? רגיל... איך זה נקרא?
3. בכל חודש אנחנו מפרישים לחשבון צדדי כמה מאות- איפה לרשום את זה?
4. כתוב שצריך לרשום את החפצים שיש לנו בבית. איך? כל אחד בשורה נפרדת? צריך קבלות? את כל הספרים גם? או שכל אחד עומד בפני עצמו...?

תודה ענקית!:)

• הוסף לסימניות
אם מדובר בהצהרת הון, ההמלצה החד משמעית היא להיעזר ברואה חשבון, ולא לעשות את זה לבד. בניגוד לדוח שנתי, הצהרת הון דורשת הרבה יותר ידע והיכרות עם המערכת, וטעות שלך בה עלולה לגרום המון עגמת נפש. אם מדובר בהצהרת הון ראשונה, המטרה שלך היא להציג נכסים רבים ככל האפשר. בהצהרות ההון הבאות המטרה היא להציג נכסים מעטים ככל האפשר. רק רואה חשבון יודע איך לעשות את זה, ולעשות את זה חוקי.

• הוסף לסימניות
לא נראה לי ששייך להגיש הצהרת הון לבד. זה ממשך מסובך! גם הבנתי שטעויות בזה עלולות להיות קריטיות!
אני הגשתי דרך יהודה מילר (מהפורום) עבודה מעולה, ובמחיר פחות מחצי מהמקובל בשוק.

• הוסף לסימניות
מי שמתחכם ומגיש הצהרת הון ראשונה לבד, יגלה את הברוך בהצהרת ההון השניה.
וזה עלול לעלות לו המון כסף.
גם אני ממליצה על מר יהודה מילר שהמחירים שלו סבירים וטיפולו במוחר מושלם.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
לחזק את ההמלצה.
בהצהרת הון ראשונה חובה לגשת לרואה חשבון שיעשה את העבודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י במבה לולו;758560:
קיבלתי בדואר את הדו"ח,
מילאתי את רובו אך נשארו לי מס' שאלות.:confused:
אשמח ממש ממש אם מישהו פה יודע לענות:
1. אם היו לי צ'קים שקיבלתי לפני, אבל עדיין לא הפקדתי או אנשים שעשיתי להם עבודות לפני ושילמו לי אח"כ- מאיזה סכום לרשום?
2. איך אני יודעת מה סוג החשבון שלי? רגיל... איך זה נקרא?
3. בכל חודש אנחנו מפרישים לחשבון צדדי כמה מאות- איפה לרשום את זה?
4. כתוב שצריך לרשום את החפצים שיש לנו בבית. איך? כל אחד בשורה נפרדת? צריך קבלות? את כל הספרים גם? או שכל אחד עומד בפני עצמו...?

תודה ענקית!:)

לא הבנתי, אז מה כן מילאת?????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה