מי מבין בפרחים?

• הוסף לסימניות
אני צריכה לקנות פרחים למשהי שמבינה מאד בפרחים (חיים) , אני לא כ"כ..
איה פרחים מומלצים?
תודה

• הוסף לסימניות
אשדוד
אני צריכה שמות לפרחים ולא חנויות.

• הוסף לסימניות
אמא שלי מאוד אוהבת ומבינה בפרחים. היא קונה תדיר אצל אחת בשם אסתר מילר בירושלים (היא עושה הזמנות חושבני שגם אל מחוץ לי-ם) היא איכותית ושוזרת פרחים ברמה בטעם ולפי תקציבך. היא קולעת בול לטעמה של אימי עד שכשרוצים להפתיע את אימי מתקשרים לאסתר מילר ואומרים לה זר לזאת וזאת לפי מה שהיא אוהבת... והיא כבר יוצרת אומנות. בדקתי ב144 ויש 2 מספרים - תבדקי מה מהם הוא הנכון בבקשה - 025385913 ו-025373226 בהצלחה. מקוה שעזרתי.

• הוסף לסימניות
סליחה שכתבתי שם חנות - פשוט התחלתי להגיב לפני שהגבת את... מקוה שבכל זאת עזרתי...

• הוסף לסימניות
אני עובדת בחנות פרחים באשדוד, זה תלוי מאד בתקציב...
אם יש לך זמן וכסף אפשר להזמין כל פרח שעולה בדעתך (כמעט...) מספקים שונים. אם את רוצה פרחים רגילים רק אלו הטובים יותר יש עכשיו בעונה: גלדיולות, שושן צחור, ליליות, סטארגזר, נץ-חלב, ורדים למינהם, ראשים, ליזיאנטוס, אלסטרומריה, ועוד שאני לא זוכרת כרגע, וכמובן ירקים למינהם. העיקר זה השילוב ביניהם, הוא זה שעושה את הזר לאלגנטי/כפרי/ילדותי/רך וכו'.
אם את רוצה ייעוץ פרטני יותר אפשר באישי בכיף.

• הוסף לסימניות
התקציב הוא 50-60 שקל
לא צריך זר גדול וגם לא בינוני, מספר פרחים יפים מאד למי שמבינה מאד מאד בפרחים

• הוסף לסימניות
פרחים!!!

מה זה סייפנים?
יוקררתיים?
יפים?

• הוסף לסימניות
סייפנים- אלו גלדיולות בלשון העם.

אם זהו התקציב הייתי ממליצה לך ללכת רק על סייפנים וירק עטוף בצורה יפה ומעוצבת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה