מי מבין המאיירים חושב להגיע לכנס?

• הוסף לסימניות
רון, תן יום, שעה ופרטים. אולי כן.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה זאת אומרת כווווולם מגיעים!!!
אני רק לא יודע איזה הרצאות שייכים למאיירים, (אני לא מתכוון להיות שם יום שלם......:rolleyes:)
הכיתה של איור לא מגיע??!! יש לכם תוספת הנחה....פרטים במזכירות.....נתראה מחר...
ביי !

• הוסף לסימניות
אני כנראה מגיע

• הוסף לסימניות
דרוש טרמפ מפתח תקווה..

• הוסף לסימניות
כולם צריכים להכין חולצות עם שם הניק שלהם. בבקשה.

• הוסף לסימניות
שיקולים.
אני בנישה די מסויימת. לא רואה כ"כ מה זה יכול לתת לי.
באופן יחסי לנסיעה מצפת וכו' וכו'.
בפרט שלא כ"כ מספרים מה יהיה שם. לגברים. הכל קצת בערפל.
אז זה לא שלא הייתי שמח לשחק שבויים עם אבימי וג'קי. אבל אתם יודעים.

• הוסף לסימניות
שיקולים.
אני בנישה די מסויימת. לא רואה כ"כ מה זה יכול לתת לי.
באופן יחסי לנסיעה מצפת וכו' וכו'.
בפרט שלא כ"כ מספרים מה יהיה שם. לגברים. הכל קצת בערפל.
אז זה לא שלא הייתי שמח לשחק שבויים עם אבימי וג'קי. אבל אתם יודעים.
שבויים. חחח

• הוסף לסימניות
אפילו רק בשביל להכיר חברים לעבודה או כאלה שתוכלו לעבוד איתם בשותפות בעתיד הקרוב והרחוק נראה לי שווה!
ואפילו שאני אישה ויש לנו 2 הרצאות רק על איור...אני לא לגמרי משוכנעת דווקא מההרצאות האלה, אלא באמת מהחשיפה של העסק שלי, וההיכרות עם שאר הבנות בע"ה. ורק אז גם ההרצאות.

• הוסף לסימניות
אפילו רק בשביל להכיר חברים לעבודה או כאלה שתוכלו לעבוד איתם בשותפות בעתיד הקרוב והרחוק נראה לי שווה!
ואפילו שאני אישה ויש לנו 2 הרצאות רק על איור...אני לא לגמרי משוכנעת דווקא מההרצאות האלה, אלא באמת מהחשיפה של העסק שלי, וההיכרות עם שאר הבנות בע"ה. ורק אז גם ההרצאות.
נו אמרתי שאני אשמח לשחק משהו עם ג'קי ואבימי.

• הוסף לסימניות
טוב אז ככה, הסתכלתי על הרשימה. לא כל כך מושך אותי. שייתנו לנו לוח גדול שנוכל לצייר עליו כולנו יחד. או לשחק עם רון. לא יודע. תכלס אם אוכל לסדר את הלו"ז, אקפוץ לשם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה