מי מבין כאן בקידוד של קובצי וידאו? נתקעתי...

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ וידאו, שעתיים (ליתר דיוק 02:02:02...), גודל 99 מ"ב, נוצר ע"י הקלטת מסך DEBUT.
התוכנות הסטנדרטיות, כמו מדיה פלייר, ומוביס&TV של מייקרוסופט לא מציגות אותו טוב (כשאני מדלג האו קופץ במאות שעות)
'פורמט פקטורי' מציג לי אותו כאילו הוא 1000 ומשהו שעות (כן, אלף!).
במאפיני הקובץ נראה שהכל בסדר - סוג קובץ AVI וכו'.
מה יכולה להיות הבעיה ואיך פותרים אותה?
אנא, דחוף!

• הוסף לסימניות
מישהו?
אולי בכל זאת...

טרם יקראו... עוד הם מדברים...
ב"ה!
חיפשתי קצת ואיכשהו הורדתי את התוכנה הזו:
http://www.free-codecs.com/kmplayer_download.htm
התקנתי, והפעלתי את הקובץ דרכה וזה עובד!
[תוכנה לא רעה בכלל, אגב. פעם ראשונה שנתקלתי בה]
אמנם לא פתר לי ממש את הבעיה, כי אני לא יכול לערוך את הוידאו, אבל לפחות החומר לא הלך לאיבוד.

ואם מישהו יודע דרך אחרת - אודה לו אם יכתוב כאן.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אנסה, תודה רבה.
יתכן שהבעיה בהתנגשות הקודקים המותקנים, תנסו במחשב אחר
הצעה מקורית: לשנות את סיומת הקובץ לMP3 (בסייר הקבצים-לשונית תצוגה-לסמן V סיומת קבצים, ואז למחוק את הקיים ולשנות להנ"ל), ולפתוח עם מדייה פלייר (כדאי לגבות אותו לפני כן)
אוכל גם להעלות תוכנה לעריכת וידאו ויהיה אפשר לקודד אותו מחדש

• הוסף לסימניות
יתכן שהבעיה בהתנגשות הקודקים המותקנים, תנסו במחשב אחר
אנסה, תודה.
הצעה מקורית: לשנות את סיומת הקובץ לMP3 (בסייר הקבצים-לשונית תצוגה-לסמן V סיומת קבצים, ואז למחוק את הקיים ולשנות להנ"ל), ולפתוח עם מדייה פלייר (כדאי לגבות אותו לפני כן)
לא עוזר...
אוכל גם להעלות תוכנה לעריכת וידאו ויהיה אפשר לקודד אותו מחדש
אשמח, ותוסיף בבקשה הסבר על הקידוד, כי ההבנה שלי בזה שואפת לאפס ומטה.
תודה!

• הוסף לסימניות
אנסה, תודה.

לא עוזר...

אשמח, ותוסיף בבקשה הסבר על הקידוד, כי ההבנה שלי בזה שואפת לאפס ומטה.
תודה!
יש פה כמות https://softwares.center/category/windows/media-editing/
אני לא מבין בקידוד, רק שיש MP4 ו MKV ו WMV שהם סוגי פורמטים של וידאו כמו MP3 ו WAV.
בכל אופן בתוכנת עריכת וידאו ברגע שנפתח הקובץ ניתן לעשות שמירה בשם ולקודד אותו בפורמט הרצוי וברגע שהקובץ נסגר מחדש זה יכול לפתור את הבעיה.

• הוסף לסימניות
@אהוב את התוכנה שהעליתי הקודמת ניסית ולא עבד?
אני באמצע לבדוק. תודה.
בינתיים נראה שההמרה פועלת כראוי.
יש פה כמות https://softwares.center/category/windows/media-editing/
אני לא מבין בקידוד, רק שיש MP4 ו MKV ו WMV שהם סוגי פורמטים של וידאו כמו MP3 ו WAV.
בכל אופן בתוכנת עריכת וידאו ברגע שנפתח הקובץ ניתן לעשות שמירה בשם ולקודד אותו בפורמט הרצוי וברגע שהקובץ נסגר מחדש זה יכול לפתור את הבעיה.
תודה!

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה