מי מהצלמים פה למד צילום בפרוג והי-ה מרוצה?

• הוסף לסימניות
גם אני, ומאוד מרוצה ..

למדתי גם וידאו , מיוז, פ"ש לצלמים.
ובכולם הייתי מרוצה מאוד , ובעיקר מהמקום שהוא בית ..

משקיעים בתלמידים, בתכנים, במרצים , ותמיד קשובים !

• הוסף לסימניות
גם אני למדתי, ומרוצה מאוד

• הוסף לסימניות
רוצה להוסיף שיש דגש על מקצועיות- לא מתקמצנים על כיתות ואיבזור וציוד בשפע וברמה גבוהה.
כדי לאפשר לתלמידות להתנסות עם המון סוגי תאורה וכו'

• הוסף לסימניות
האמת שעוד לא למדתי שמה שומדבר- אבל באמת שכנעתם פה!

נהנתי לראות שכל המקצועים באים משמה
שאפו!

• הוסף לסימניות
אין לי מושג איך זה במקום אחר אז אני לא יכול לחוות דעה אבל לפרוג יש מורה מקצועי
בפרויקט סיום קורס צילום ראו את זה כאשר האחד הביא צילומי פורטרט ברמה הכי גבוהה שיש, האחר צילם צילומי נוף במגוון טכניקות, עוד אחד שעשה צילומי רחוב מדהימים ואנוכי הקטן צילומי סטודיו
וכולם ברמה מקצועית ביותר

• הוסף לסימניות
למדנו בפרוג

וגם אני.

ויש עוד כמה שלמדו בפרוג, ואני חושב שהיו מצביעים באופן חיובי כנ"ל, אך אינם מחוברים לפורום זה מסיבות שונות .... :p

• הוסף לסימניות
גמני. ממליצה בחום.
במיוחד לאור העובדה שזה לא מקום שלומדים ונגמר - בפרוג עוד הרבה אחרי סיום הלימודים
תמיד יהיו שם בשבילך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה