המייל שלי S.M.KAVIM ג'ימל וכו'זה קובץ גדול מידי להעלאה
המייל שלי S.M.KAVIM ג'ימל וכו'
אם יהיה ניתן להעלות אשמח מאד מאד מאד
תודה ענקית!
www.prog.co.il
דרך מגיקוד זה טוב לךתודה,
אך אני לא בנטפרי אלא בנתיב![]()
כן! ותודה מראש!דרך מגיקוד זה טוב לך
מתנצל לא עובד לי ההורדה מיוטיובכן! ותודה מראש!
אפשר להוסיף את האותיות SS בשורה של כתובת האתר אחרי האותיות www והוא נותן אופציה להורידמתנצל לא עובד לי ההורדה מיוטיוב
איזה מייל למחוק?שולחת
פליז למחוק את המייל
שלחתי לפרוג בקשה שימחקו את המייל שלי מהפורום (דיווחתי על תוכן שלילי שלי)בכל מקרה אני רואה שכבר מאוחר מדי ואי אפשר למחוק
חבל...
תקרא פה ותביןשלחתי לפרוג בקשה שימחקו את המייל שלי מהפורום (דיווחתי על תוכן שלילי שלי)
תודה על ההלעאה.
(אגב למה למחוק את המייל?)
www.prog.co.il
הודיעו חגיגית שלא מוחקים הודעות של מיילים, תכלס צודקיםשלחתי לפרוג בקשה שימחקו את המייל שלי מהפורום (דיווחתי על תוכן שלילי שלי)
תודה על ההלעאה.
(אגב למה למחוק את המייל?)
www.prog.co.il
לא רואה שהם הודיעו כך ולא מבין למה שלא ימחקו אם באמת יש בעיה בפרסום מייל?הודיעו חגיגית שלא מוחקים הודעות של מיילים, תכלס צודקים
למה? >>
![]()
דרוש מידע - זהירות!!!
פרסמתי מייל בפרוג בלי ג'מייל וקיבלתי כמה מיילים עם תמונות מזעזעות שכמובן לא מתאימות לציבור שלנו! כמובן שהעברתי אותו ישירות לספאם במידה ואתם מקבלים מייל שרשום דודי החתיך אוו שלום כהן אל תפתחו את המייל!!!תעבירו ישירות לספאם!!www.prog.co.il
כבר נשלח מזמן למייללא רואה שהם הודיעו כך ולא מבין למה שלא ימחקו אם באמת יש בעיה בפרסום מייל?
האם ההסרטה אכן בהעלאה?
תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים