מי מוכן ללמד אותי?

• הוסף לסימניות
אני ממש מתביישת...:eek: אבל זה דחוף!!! אין לכם מושג עד כמה...
אני מאיירת ומציירת כבר שנים, אבל אף פעם לא למדתי.
עכשיו אני באמצע עבודה, תקועה עם כמה שאלות בסיסיות בציור, כיון שזה לא דמויות אלא סצנות ורקעים. תפאורה לאורקולי.
צריכה הנחיה מרוכזת עוד היום או מחר בתשלום מלא בירושלים.
השאלות שלי די ספציפיות. אני מדגישה: לא דמויות, לא אנטומיה, לא תוכנות, בכל אלה אני מתמצאת. אלא פרספקטיבות, העמדה במרחק, קרוב ורחוק, שיטות צביעה עם פטרנים... וכו
אשמח לקבל הצעות, אפשר כאן באישי או במייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
מי שיכול לתרום לי מדריכים, טיפים, וכו- אני ממש אשמח.

• הוסף לסימניות
תשאלי פה שעוד כמה יהנו אני מוכנה לנסות לעזור

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י miri;1688620:
תשאלי פה שעוד כמה יהנו אני מוכנה לנסות לעזור

תודה על הנכונות! אבל אני רוצה ממש הנחיה והדגמות...
ספציפית לכאן יעזור לי עם מישהו יעלה מדריכים לפרספקטיבות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פנינה מ;1688744:
תודה על הנכונות! אבל אני רוצה ממש הנחיה והדגמות...
ספציפית לכאן יעזור לי עם מישהו יעלה מדריכים לפרספקטיבות.

אני יודעת שמשהו העלה במדריכים ומתנות - משהו כזה...
יש שם מדריך לפרספקטיבה
בהצלחה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה