כללי מי מוכן לשנות לפונטים שקניתי מפונטביט קדומת

• הוסף לסימניות
אני מנסה לבקש, כמו שכתבו שיש בתג, שכל הפונטים שקניתי מפונט ביט יהיה עם קדומת מזהה, למשל fb , כך שיסודרו לי במערכת הפונטים במרוכז
ושם טוענים שמבחינה חוקית הם לא יכולים לעשות על מה שהיה וכן זה עלול ליצור בלבול בהעברת קבצים פתוחים שהקובץ יבקש את שם הפונט והם לא יבינו שרק השם השתנה.

לא הכי מקובל עלי, כי נראה לי שאפשר ליידע על כך או להחליף לקונים, הרי הכל רשום אצלם. כמובן, זה יהיה מבצע ובלבול מח.

בינתיים, אולי מישהו מוכן לעשות לי את זה.
האם זו עבודה קשה?
אם כן, כמה הייתם רוצים על דבר כזה?

• הוסף לסימניות
ואיך את זוכרת מה הפונטים דווקא של פונטביט?

• הוסף לסימניות
יש לי את התיקיה של הפונטים שקבלתי מהם וכן אני מכירה את השמות.

• הוסף לסימניות
בפונטביט עובדים על שדרוג הפונטים כך שכולם יתחילו בקידומת FB ופונטים מנוקדים יסומנו PRO. דברו איתם

• הוסף לסימניות
שאלתי בפורום של פונטביט על הנושא הזה וכך הם כתבו לי: (ציטוט)
'היום בשוק ישנן תוכנות לניהול פונטים רבות, חלקן ממולצות יותר, חלקן ממולצות פחות, כאלה שהן חינמיות, כאלו שמגיעות עם המחשב. תוכנה כזו שואבת את כל הפונטים לתוכה, ודרכה ניתן לשלוט בפונטים, להפוך אותם לפעילים, לדעתי גם חלקן נותנות פריוויו של הפונט'

משהו יודע על איזה תוכנות הם מדברים?

• הוסף לסימניות
הם מדברים בעיקר למשתמשי מקינטוש

• הוסף לסימניות
http://prog.co.il/showthread.php?t=24219
תקרא את האשכול בקישור הנ"ל אולי הוא יוכל לעזור לך

ותשאל את אלי פריד אולי הוא יכול לשדרג את התוכנה שלו כדי שיוכלו לשנות את שמות הפונטים לשמות שאני רוצה (עם קידומת) או לסדר אותם לפי סוג שאני הגדרתי (כתב יד/ספר וכו')

• הוסף לסימניות
רמי, מענין, דברתי איתם היום ולא היה נראה שזה מה שהם הולכים לעשות, הם אמרו לי מה שכתבתי, שזו בעיה חוקית, ובעיה בהעברת קבצים פתוחים וכו'
והם באמת המליצו על תוכנה לניהול פונטים, שגם לי היא ידועה ממקינטוש, וכן ראיתי שבתג יש גם אפשרות לניהול פונטים.

אולי באמת אליהו פריד יעזור לנו או בתוכנה החדשה והמיוחדת שהוציא או עזרה אישית?

• הוסף לסימניות
אני משתמשת בתוכנה שנקראת
linotype font explorer
בזמנו היא הייתה בחינם כי הם הפיצו גרסת בטא, והורדתי אותה.
יש בה את כל האפשרויות האלה -
להדליק ולכבות פונטים לפי מה שבא לי, כולל תצוגה מקדימה בעברית (הממשק בתוכנה עצמה לא בעברית)
יש לי עשרות פונטים מכובים ואם אני צריכה משהו אני נכנסת, מחפשת, מדליקה מה שצריכה וזהו.
מאוד נוח.

בדקתי עכשיו את האתר, הם אמנם מוכרים את הגרסה החדשה בכסף מלא (39 יורו) אבל ניתן להוריד גרסה ישנה יותר בחינם - לדעתי זה שווה.

http://www.fontexplorerx.com/download/

• הוסף לסימניות
לא בדקתי עומק, בזמנו היו להם שתי גרסאות, אני עובדת על פיסי וזה מה שיש לי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;212342:
רמי, מענין, דברתי איתם היום ולא היה נראה שזה מה שהם הולכים לעשות,

כנראה דיברת עם מזכירה שלא כל כך מתמצאת.
בפונטביט עובדים כבר הרבה זמן על עדכון ותירון של כל הפונטים לפורמט OTF וכמו שכתבתי כולם יתחילו בקידומת FB.
ליתר ביטחון אברר מחר על הבוקר שוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י jerusalem;212681:
זה לא עבודה קשה לשנות את השם הפנימי, לדעתי תוכלי לעשות זאת לבד.
קישור לתוכנה המיועדת לכך http://www.prog.co.il/showthread.php?t=5665&highlight=%E4%F9%ED+%E4%F4%F0%E9%EE%E9

התוכנה הנ"ל לא רלוונטית. זה רק משנה את השם החיצוני של הפונט - אבל לא משנה את השם הפנימי.

ולעצם הענין: בכל תוכנה לעיצוב פונטים אפשר לשנות את השם הפנימי של הפונט, אבל צריך לעשות את זה אחד-אחד, בינתיים לא מצאתי דרך לעשות את זה באופן אוטומאטי למספר רב של קבצים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקנער;212688:
ולעצם הענין: בכל תוכנה לעיצוב פונטים אפשר לשנות את השם הפנימי של הפונט, אבל צריך לעשות את זה אחד-אחד, בינתיים לא מצאתי דרך לעשות את זה באופן אוטומאטי למספר רב של קבצים.

נו, ברור שלא. כי צריך לתת שם אחר לכל קובץ

• הוסף לסימניות
גרפינקער
תודה, לא הבנתי נכון מה שכתוב שם.

• הוסף לסימניות
אני יכול בקלות לכתוב תוכנה כזאת, אבל.......... שלא יתבעו אותי מפונטביט
אם תקבלו אישור בכתב מפונטביט, אכתוב תוכנה כזאת

• הוסף לסימניות
אלי, לא מבקשים ממך לכתוב תוכנה מיוחדת לפונט ביט. תכתוב תוכנה שמאפשרת לשנות באופן כלל שמות פנימיים של פונטים בבת אחת.

מה זה קשור לפונטביט?

• הוסף לסימניות
הדרך המהירה היחידה שנראית לי אפשרית (בשבילי, בכו"א. איני יודע לכתוב תוכנות) היא לעשות מאקרו (בתוכנת מאקרו שמקליטה פקודות) ולהשתמש בפונט קריאטור. אבל עדיין זה לא מאפשר לעשות את זה על כל הפונטים בבת אחת, אלא רק אחד אחד באופן זה: פותחים את הפונט, מפעילים את המאקרו (בצירוף מקשים, כגון קונטרול+g וכדומה), סוגרים את הקובץ, ופותחים את הקובץ הבא, וכן הלאה. לדעתי זה לא יקח יותר מ 20 שניות לכל פונט.

• הוסף לסימניות
טוב, כמו שכתבתי אמש, פונטביט עברו על כל הפונטים, תיקנו בעיות כמו מקפים וכדומה והוסיפו קידומת של FB לכל הפונטים. הפונטים בפורמט אופן טייפ יש להם היום ניקוד בסיסי לכל הפונטים ופונטים מנוקדים בניקוד מלא סומנו כ-PRO בשם הפונט. משתמשי פי סי כנראה יכולים לשדרג בחינם. לא יודע בקשר למשתמשי מק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה