מי מוכנה לספר לי באישי מה היה עם האשכול של הג'ינס?

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לא קראתי את הדיון של הג'ינס
אבל סתם לידיעה
ג'ינס זה לא ויכוח של צניעות כלל
ג'ינס הוא סמל
סיפרה לי אישה חוזרת בתשובה שג'ינס היה סמל של חבורת צעירים מופקרים באמריקה לפני שנים רבות וזה היה הדגל שלהם, לכן לדעתי הציבור החרדי בחר להתנזר ממנו בלי קשר לעניני צנייעות והלכה.
(פירוש שלי: הוא משופשף, פעמים רבות קרוע בכוונה כדו'
מין סוג של אמירה 'אני עושה מה שבא לי' )
ואולי לכן החרימו אותו בציבור שלנו

• הוסף לסימניות
לא ממש הבנתי למה הרשימה המובאת באחת התגובות באשכול המצולם, נחשבת לחוקות הגויים. כל דבר שלא מריח צנוע נחשב לחוקות הגויים? מה ההגדרה של זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י userit;2042845:
לא ממש הבנתי למה הרשימה המובאת באחת התגובות באשכול המצולם, נחשבת לחוקות הגויים. כל דבר שלא מריח צנוע נחשב לחוקות הגויים? מה ההגדרה של זה?

רבנים פסקו את זה.
לכי לרב שלך לשאול...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;2042655:
יש לך מייל?
מהרגע ששמתי הודעה באשכול קיבלתי למייל את המשכו.

איך אפשר לקבל למייל את האשכולות? אשמח להתעדכן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מה הענינים;2042861:
איך אפשר לקבל למייל את האשכולות? אשמח להתעדכן?

למעלה- מעל כל אשכול באפשרות דיון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;2042867:
למעלה- מעל כל אשכול באפשרות דיון

קבלת עידכונים בנושא זה?
אני מקבלת עדכון מסוים למייל, לא שרשור כמו שמופיע.

• הוסף לסימניות
אף פעם לא מובן לי מה שייך לשאול פה
יש פה פוסקים?
רבנים?
יש פה קהל המונים, מאלף השקפות
אז מה עוזר לשאול פה שאלות? חוץ מלעצבן את כל העולם ולבצר כל אחד בעמדתו
(ולפעמים לגרום להתבטאויות לא צנועות באמת)

הנושאים האלה נקבעים לפי דעת הרוב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו פלאש;2042789:
לא קראתי את הדיון של הג'ינס
אבל סתם לידיעה
ג'ינס זה לא ויכוח של צניעות כלל
ג'ינס הוא סמל
סיפרה לי אישה חוזרת בתשובה שג'ינס היה סמל של חבורת צעירים מופקרים באמריקה לפני שנים רבות וזה היה הדגל שלהם, לכן לדעתי הציבור החרדי בחר להתנזר ממנו בלי קשר לעניני צנייעות והלכה.
(פירוש שלי: הוא משופשף, פעמים רבות קרוע בכוונה כדו'
מין סוג של אמירה 'אני עושה מה שבא לי' )
ואולי לכן החרימו אותו בציבור שלנו

כן, בשנות השישים. לפני חמישים שנה!!!

ומי אמר שהיה הדגל של מי שהם בשנות השישים, זה רלוונטי לנו להיום?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תקווה, קיבלתי, תודה :) :) :)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה