מי מכיר: איך האורגניות האלו ומי משתיהן עדיפה ומדוע?

• פותח הנושא KR
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
תודה לכם!

מי מכיר: איך האורגניות האלו ומי משתיהן עדיפה ומדוע?

ימהה PSR-E343
ימהה PSR-E353

עבור אחי הצעיר, נער בן 15, מתחיל בנגינה - אבל מוזיקלי ביותר עם שאיפות גבוהות ואוזן רגישה מאוד :)
בעיקר לשימוש ביתי
(+הרקדת אחיינים)

אשמח להבין את ההבדלים
לדעת האם הדגמים מומלצים
וכל מידע נוסף שיעזור להחליט.
ושוב תודה!

• הוסף לסימניות
שיעבור לקורג,-נראה לי יותר טוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הדוד סם;1910308:
שיעבור לקורג,-נראה לי יותר טוב.

ימהה לא ידידותית יותר, למתחילים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י KR;1910329:
ימהה לא ידידותית יותר, למתחילים?
אכן.
לגבי הדגמים -
אם מדובר על אותה סדרה (וכך זה במקרה הנתון) ככל שהמס' גבוה יותר כך הדגם מתקדם יותר.
מבדיקה מהירה באתר ימהה נראה ש-E343 כבר לא מיוצרת ו-E353 כן.
ההבדל ביניהן לא אמור להיות משמעותי.
סדרה מעולה למתחילים.

• הוסף לסימניות
קורג pa50 גם הוא טוב למתחילים.

• הוסף לסימניות
אבל ימהה עדיין הכי מסבירת פנים

• הוסף לסימניות
korg

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שיש במחיר של ימהה אורגנית של קורג
ואין שום סיבה לשלם כעת יקר על קורג
כשימהה הנ"ל תואמת לצרכים המבוקשים

לנו יש ימהה 243 ומאד מרוצים

• הוסף לסימניות
תודה לכולם. אעביר לו.
אני ניגנתי שנים על ימהה
אז אני אוכל לעזור לו במקרה הצורך
לאחי הגדול יש קורג
מעולם לא הסתדרתי איתה
אנחנו לא מקצוענים. סתם אוהבים מאוד לנגן.

• הוסף לסימניות
אורגניות ממולצות בהחלט מתחילים. כשידע לנגן טוב - שיעבור לימהה יותר מתקדמות.
קורג זה לא בשביל מתחילים וגם לא הכי טוב לחובבים. זה כלי מסובך ודורש תכנות, ימהה פשוט ומוכן לנגינה.
כשיגיע לרמה מקצועית וירצה לנגן בשמחות ואירועים - זה יהיה הזמן לעבור לקורג, כולל להשקיע בתכנותים, מקצבים דגימות וכו'. (קורג מגיע ריק)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה