- הוסף לסימניות
אפשר לקבל פרטים, יעזור לי מאדאני מכירה מישהי תותחית
מבית שמש
אם תרצי, באישי
תודה!
אפשר לקבל פרטים, יעזור לי מאדאני מכירה מישהי תותחית
מבית שמש
אם תרצי, באישי
יש את הספר המעולה של נועה שרון, חיים בסדר.יש עוד ספרים בסגנון של קונמארי?
אני כן מחפשת ספר שגם משנה גישה ולא רק רעיונות טכניים לסידור הבית
אבל לא הכי התחברתי לשיטה שלה
תודה!יש את הספר המעולה של נועה שרון, חיים בסדר.
מרגישים שהיא מבפנים, מכירה בתים "משלנו" ולא מדברת באוויר.
את יכולה להתחיל בהאזנה להרצאות החינמיות שלה על תשתיות סדר בבית, ובאופן כללי לקו שלה.תודה!
תוכלי לפרט לי על זה קצת יותר?
זה לא זול במיוחד בשביל לקנות
וואי ממש תודה!השיטה שלה עזרה לי ממש. ואני שונאת את החשיבה של קונמארי
בקריאה של הטורים שהייתה כותבת בעיתון "בתוך המשפחה", שזה גם מה שהיא מעבירה בקו שלה.השיטה שלה עזרה לך - בספר? הוא מספיק?
בגדול, הגישה שלה היא כללים ברורים שהיא מתמצתת למנטרות קצרות וקליטות.ויש מצב שאת כותבת במשפט קצר מה השיטה שלה?
את כל הדברים האלה אני דיי עושה כבר בטבעי...כמו : מקום השימוש שם מקום החפץ- להניח את המסרק במגירה באמבטיה אם שם משתמשים בו, וזוג מספריים במגירה במטבח. כל חפץ במקום שהכי הרבה משתמשים בו.
חוק רק רגע- כל פעולת סדר שלוקחת עד עשר שניות לבצע מיד כשהחפץ ביד (כמו להחזיר את השמן שעכשיו השתמשנו לארון מיידית, או את המספריים שגזרנו בהם למגירה)
חוק "זבל מיידי"- כל מה שלא שימושי כלל יוצא מיד מהבית (כמו קופסאות נעליים ריקות, קופסה של פלימוביל ועוד).
נראה לי שלזה יש פתרונות בספר (לא קראתי, אבל יש שם קטע שעוסק בסידור ארונות), וגם ניתן להעלות שאלה בקו והיא מפרסמת תשובות, אבל ייתכן שצריך להמתין הרבה זמן.א. שיש חפצים בכל מקום שמצטבר בו חפצים שאין להם מקום נורמלי (וגם אם אני מנסה לחפש להם מקום קבוע - אין מספיק מקומות אכסון בבית)
ב. שהארונות לא מאורגנים בצורה שנוח וקל להוציא מהם מה שצריך
מדובר בטורים שהיו מתפרסמים בסדרות תקופות מסוימות, אולי תמצאי מישהי ששמרה אותם פיזית. בבתוך המשפחה, תעשי חיפוש באתר העיתון, יש שם חלק מהטורים, פה למשל:יש לך מושג אם יש דרך להשיג את הטורים שלה מ"בתוך המשפחה" בחינם?
אני יכולה להשאיל לך את הספר באזור המרכז אם יעזור... (אני אישית מאוד נהניתי מהספר)את כל הדברים האלה אני דיי עושה כבר בטבעי...
אני טיפוס מסודר ברעיון
אבל אני גרה בדירה קטנה ונורא מפריע לי:
א. שיש חפצים בכל מקום שמצטבר בו חפצים שאין להם מקום נורמלי (וגם אם אני מנסה לחפש להם מקום קבוע - אין מספיק מקומות אכסון בבית)
ב. שהארונות לא מאורגנים בצורה שנוח וקל להוציא מהם מה שצריך
יש לך מושג אם יש דרך להשיג את הטורים שלה מ"בתוך המשפחה" בחינם?
אני אשמח מאוד, יש לך איך להעביר לירושלים?אני יכולה להשאיל לך את הספר באזור המרכז אם יעזור... (אני אישית מאוד נהניתי מהספר)
רמות מעולה, אני גרה ברמות ג'רמות, יעזור? (וחשוב לי שיחזור אלי כמובן...)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים