מי מכיר אתר או מרכז מבקרים מעניין במרכז?

• הוסף לסימניות
אני לא בדיוק יודעת מה אני מחפשת, ואשמח להיעזר בכם:
יש לי קבוצה של כ-20 תלמידות תיכון, ואני מחפשת מקום מעניין שאפשר לשלב בטיול באזור המרכז. [גמיש, אבל לא בצפון הרחוק]
רצוי שהמקום ישלב גם פן אטרקטיבי/התנסותי/יצירתי, בשביל החוויה.
הקבוצה הזו היתה בדיאלוג בחשכה ונהנתה מאד מאד.
מודה מראש על כל בדל רעיון :)

• הוסף לסימניות
מוזאון העיוורים או החרשים בחולון

• הוסף לסימניות
קוקה-קולה:);)

• הוסף לסימניות
נייר חדרה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מרכז מבקרים תנובה ברחובות, כיף מאוד.
(בסוף הסיור מקבלים מעדן או משהו כזה, אפשר לבקש שזה יהיה מהדרין)

• הוסף לסימניות
אתר חירייה.
הריח...,משהו!

ומרכז הפעלה?
משהו משהו!!!

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם. כל הכבוד!

מכל הנ"ל, מה לדעתכם הכי מתאים לגיל בוגר?
ובנפרד, מה הכי אטרקטיבי?

פלייבקיסטית, במוזיאון העוורים היינו. והלוואי שנמצא משהו בסגנון.

• הוסף לסימניות
נייר חדרה מתאים לכל המשפחה!!!

• הוסף לסימניות
מכון ויצמן ברחובות - רחוק מדי?

יש שם את גן המדע - מקסים!

חני

• הוסף לסימניות
נמל אשדוד- מרכז מבקרים.
מעניין וחווייתי.

• הוסף לסימניות
רחובות זה בסדר גמור.
תוכלי לספר לי קצת מה בדיוק יש שם, בגן המדע?

• הוסף לסימניות
אנחנו מקיימים מרכז מבקרים בגלריה בקרית ספר
מאד מאד מרתק תשלחי לי מייל ואשלח לך מידע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה