מידע שימושי מי מכיר את ארץ ישראל?

• הוסף לסימניות
יש לכם רעיון לאן אפשר לצאת עם קבוצת בנות (10-15) לאתר שאינו סתם פארק אלא ממש מקום חווייתי שמפעיל מבקרים וכו'? לדוגמה, מוזיאון המדע שאפשר ממש להיות פעילים בו, אבל לא באזור ירושלים.

המרינה באשדוד, למשל, פועלת בימים אלו של חורף?

הבו רעיונות נוספים, לא מכירה את הארץ...

תודה!!

• הוסף לסימניות
אולי למושב שומר שמיטה? במושב יסודות יש חקלאי שעושה סיור על טרקטור בכל השדות, מטעים, כרמים, פרדסים וכו׳ וכו׳ עם הסברים מאוד מעניינים, אמור לדעתי להתאים מכתה ו׳ ומעלה.

• הוסף לסימניות
כהמשך לדבריה של גרפיקס
אני זוכרת שכשהייתה שנת שמיטה ביסודי לקחו אותנו למקום חקלאי (אולי יסודות) והכניסו אותנו לחממות לקטוף פלפלים. זו הייתה חוויה! כל אחת חזרה הביתה עם שקית של פלפלים עסיסיים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1457678:
אולי למושב שומר שמיטה? במושב יסודות יש חקלאי שעושה סיור על טרקטור בכל השדות, מטעים, כרמים, פרדסים וכו׳ וכו׳ עם הסברים מאוד מעניינים, אמור לדעתי להתאים מכתה ו׳ ומעלה.

לא משעמם מידי?

• הוסף לסימניות
דיאלוג בחשיכה, חולון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;1457681:
לא משעמם מידי?

הקטע עם הטרקטור עושה אותו למאוד חויתי, ואת גם יכולה לשלב פארק נחמד באיזור עם הפעלה כיפית, זה יכול להיות מקסים.

• הוסף לסימניות
יש גם במושב גימזו-הדרכות בשדות של שומרי שמיטה.

• הוסף לסימניות
יש סיכוי שהמרינה באשדוד עובדת
0528841944 יש להם גם בננה...
או שיט שאול0523399997
תהנו

• הוסף לסימניות
בקוממיות יש סיורי שמיטה מרתקים (אני עצמי לא הייתי אבל שמעתי מכאלה שהיו שמאוד נהנו) סיור על טרקטור, מצגת, הרצאה מרתקת, ביקור בשדה מופקר ושיחה מפי החקלאי וכמובן קטיף של נדמה לי עגבניות ועוד...
אני רק לא יודעת אם אפשר רק קבוצה של 15 בנות נדמה לי שזה רק לבתי ספר שלמים.
אם בכל זאת תרצי פרטים אתן לך טלפון בפרטי

• הוסף לסימניות
בקוממיות יש סיורי שמיטה מרתקים (אני עצמי לא הייתי אבל שמעתי מכאלה שהיו שמאוד נהנו) סיור על טרקטור, מצגת, הרצאה מרתקת, ביקור בשדה מופקר ושיחה מפי החקלאי וכמובן קטיף של נדמה לי עגבניות ועוד...
אני רק לא יודעת אם אפשר רק קבוצה של 15 בנות נדמה לי שזה רק לבתי ספר שלמים.
אם בכל זאת תרצי פרטים אתן לך טלפון בפרטי

רלוונטי לשמיטה הנוכחית?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע אם גם בשנת השמיטה הנוכחית יש סיורים?
הם עושיםבחול המועד?
אפשר מסשר טלפון?

• הוסף לסימניות
פארק לונדע באר שבע
מאחורי הדבש כפר חבד
מרכז מבקרים מצות כפר חבד

• הוסף לסימניות
יש את מרכז המבקרים "אמונת ארץ" של המכון להתיישבות בהלכה
שמעתי שזה מקום מדהים ומושקע ברמות!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה