דרוש מידע מי מכיר את המשחק?

• הוסף לסימניות
שמעתי שקיים משחק לנוער בשם ''חדר בריחה''
יש למשהו מידע עליו (אם הוא מתאים לחרדים,מתאים לילדה חכמה בת12,)
כל מידע אודותיו יתקבל בברכה;)

• הוסף לסימניות
את מתכוונת לחדר בריחה בפועל או למשחק קופסה בשם הזה?

יש היום מאות חדרי בריחה ברחבי הארץ, משחק מהנה מאוד למבוגרים וילדים(לרוב מבוסס על סרטים וכו')
שמעתי שיש גם רשת חרדית שנקראת המלך שלמה או משהו דומה שזה חדרי בריחה המבוססים על סיפורי שלמה המלך. רמת הכשרות לפי מה שהבנתי (לא הייתי בעצמי) תתאים לחרדים גם הפנאטים שבהם, ולגבי הגיל צריך לברר אצלם האם גיל 12 מתאים כי כל חדר מותאם לגילאים מסויימים, לא צריך להיות חכמים במיוחד משום שיש רמות קושי ורמזים למי שמתקשה. משחקים אותו לכל הפחות שני אנשים, משחק מאוד מאוד מהנה!!

• הוסף לסימניות
אכן, קיים משחק בשם חדר בריחה של חברת "הקוביה"
המשחק מתאים לילדים גדולים/ מבוגרים
במשחק את נכנסת כביכול לחדר בריחה, המשחק בנוי על מס' שלבים בכל שלב יש שאלות, חידות, רמזים, פתרונות וכו...ורק כאשר מסימים סופית את השלב הראשון ניתן לעבור לשלב הבא,
המשחק ניקרא משחק חד פעמי אבל מנסיון אישי , ישבתי שעות ארוכות על שלב 1 מתוך 20, אני נהניתי ממנו מאד מאד!, אם אתם אוהבים לחשוב המשחק יעסיק אותכם שעות ובאמת לא תרצו לקום ממנו...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אחד הסמינרים לקח לחדר בריחה ולא היו כ"כ מרוצים. אם תרצי פרטים אפשר באישי

• הוסף לסימניות
התכוונתי לקופסא תודה על הענות
אשמח לעוד;)

• הוסף לסימניות
אולי כן יש פה משהו שמכיר את המשחק(של חברת foxmind)
תודה לכם

• הוסף לסימניות
גם במשחקי בריחה של קוביה יש כאלו שמתאימים לציבור החרדי ויש שלא
לפני תקופה היה פרסום בהמודיע על חד שמתאים. סורי אני לא זוכרת איזה
רק זוכרת שהיה אז אזהרה שחלק מתאימים וחלק לא
תהנו :)

• הוסף לסימניות
אולי כן יש פה משהו שמכיר את המשחק(של חברת foxmind)
תודה לכם
ראיתי אותו השבוע בחנות. מהתיאור שכתוב על הקופסה לא הייתי לוקחת סיכון על 250 שח. יש שם 4 משחקים- מעבדה שחומר קטלני התפזר באוויר, משהו עם פצצת אטום שצריך לנטרל, חיפוש יהלום במקדש האצטקים ועוד אחד.

• הוסף לסימניות
ראיתי אותו השבוע בחנות. מהתיאור שכתוב על הקופסה לא הייתי לוקחת סיכון על 250 שח. יש שם 4 משחקים- מעבדה שחומר קטלני התפזר באוויר, משהו עם פצצת אטום שצריך לנטרל, חיפוש יהלום במקדש האצטקים ועוד אחד.
לא יודעת מה ראית ב 250, אבל בפרסומים ראיתי באזור 70 שקל.
אם רלוונטי- מוכנה לחפש לך באיזה חנות.

• הוסף לסימניות
מחיפוש קל ממש ברשת, נראה לי שזה המשחק של פוקס מיינד ואפשר למצוא גם באיזור 180 שח. כנראה שיש עוד משחקים של חברות אחרות.
האתר של פוקסמיינד לא נפתח לי בחסימה אז אין לי מידע יותר מדויק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה