שאלה מי מכיר את התהליך של "הגדלת כח" חשמל?

• הוסף לסימניות
בין 500 ל50.000....(אולי יותר?)
הכל תלוי מה מצב החשמל בדירה
אם הכל תקני
וכל שינוי או תיקון היה ע"י חשמלאי מוסמך
או שמשכו חשמל ואלתרו וכו
50,000 זה נוכל !!
גם אני קבלתי הצעה כזו , ובגלל שהוא רדף אחרי הבנתי שאני חייבת לקחת עוד הצעות מחיר
לבסוף מצאתי חשמלאי מקצועי ביותר שנקרא יקרן מאוד ב 12,500 ש"ח
בנוסף האגרה לחברת חשמל היא עוד כמה אלפים
מה הפרצדורה?
כמה עולה הדבר?
ומה לגבי דירה מחולקת?
הדירה מחולקת יכולה להיות בעיה... , תתייעצו עם חשמלאי שעבר ביקורות של חברת חשמל איך להתמודד עם זה

• הוסף לסימניות
1685423187473.png

• הוסף לסימניות
50,000 זה נוכל !!
במקרה שעלה ללקוח שלי 50,000
זה היה בדירה של 150 מ"ר
שכל העבודות חשמל בדירה היו מאולתרות על ידו...
המחיר כלל את כל התיקונים והחלפת החוטים שהיה צריך לעשות

• הוסף לסימניות
במקרה שעלה ללקוח שלי 50,000
זה היה בדירה של 150 מ"ר
שכל העבודות חשמל בדירה היו מאולתרות על ידו...
המחיר כלל את כל התיקונים והחלפת החוטים שהיה צריך לעשות
כל מקרה לגופו .... אבל תמיד כדאי לקחת עוד הצעות מחיר מחשמלאים מומלצים

• הוסף לסימניות
הם נותנים אישור לדירה מחולקת?
התשובה שאני קיבלתי: לא באל״ף רבתי.
גם החשמלאי הותיק והמנוסה הציע לי לא לנסות להתחכם והסביר שזה עלול להיות לי למכשלה רציניח בעתיד.
נאלצתי להתקין מוני-משנה לכל אזור (לא באמת יקר), למרות שאני מכיר הרבה סיפורים על מאכרים שהצליחו לסדר אישור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

שאלה לבעלי המקצוע ביננו
בחוזה שחתמתי עם הקבלן שלי, הוא חתם על כל התוכניות שנתתי והתחייב לבצע אותם בדיוק כפי שמסומן.
התכניות היו מחולקות כרגיל, תוכנית בניה והריסה, אינסטליציה, חשמל, גבס וכו'.
בתוכנית החשמל האדריכלית שלי סימנה את כל תשתיות החשמל, ואת נקודות החשמל שעל הקבלן להכין לפני הגבס, ובתוכנית הגבס סימנה התקנות ומיקומים של ספוטים בתוך הגבס.
הקבלן טוען כי כיון שהספוטים לא היו מסומנים בתוכנית החשמל עצמה (אלא רק נקודת החשמל שלהם), הם לא היו כלולים בתמחור שנתן ועליו חתם, זאת על אף שהם מסומנים בתוכנית הגבס שעליה הוא חתם.
אציין כי בחוזה כתוב במפורש, כי הקבלן מחוייב לבצע את כל מה שמופיע בתוכניות וכי עליו לעבור עליהם בדקדוק בטרם החתימה.
לפי הסכם בינינו שאלתי רב מטעמי, והוא אמר כי הקבלן מחוייב לכל מה שהוא חתם עליו, אלא אם כן זה מאוד מאוד לא מקובל לציין את הספוטים רק בתוכנית הגבס.
ופה שאלתי היא אליכם: עד כמה אכן מקובל לא מקובל לסמן את הספוטים רק בתוכנית הגבס.
אשמח מאוד בכל תגובה
תודה רבה!!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה