דרוש מידע מי מכיר את מתחם פרקטי לחתנים וכלות בירושלים?

אין מניעה על על עגלות
מה שכן חשוב-מבחינת החזרות או החלפות הם נוראאא קשוחים מורידים 5% גם על החלפה, אפילו טעות במידה...
מבחינת המחיר-הם לא זולים בכלל-כמו כל חנות אחרת
מה שכן,כלה יכולה לקנות שם הכל ולא להטרטר בכלל,אבל לא משתלם בשביל לקנות חפצים בודדים,לדעתי
הייתי שם המוןןןן

אנחנו ראינו שם מיטות מרופדות לחדר שינה במחיר ממש זול ביחס לשוק.
שאלנו מי הנגר , אמרו שזה נגר שלהם ולא פירטו מי ומה.
יש מישהו שקנה שם מיטות חדר שינה?
יש על זה המלצות\דיס?

גם אנחנו מעונינים לשמוע ממי שקנה שם רהיטים
המלצה / דיס
לגבי איכות ושירות.
תודה!

לצערי קניתי שם אזניות בלוטוס ב-250 ש"ח,
אח"כ ראיתי שמוכרים בגאולה את אותו דגם ב30 ש"ח פחות,
ואפשר למצוא גם זול יותר.

כתוב באתר שצריך כרטיס כדי להיכנס , זה נכון ? ומה זה אומר כרטיס פיזי או שיש לי אח שהתחתן ואני יכול לקנות על השם שלו?

לפי דעתי , החתן או הכלה צריכים לתתפ רטים אדות החתונה ת.ז. וישיבה , וכך נרשמים .
אין כרטיס פיזי . ולגבי מחירים, יש מוצרים שזה אותו מחיר ויש כאלה בפער משמעותי .כמו חליפות במחיר של 200 ש"ח פחות

*הכניסה למתחם מותנית בהצגת כרטיס פרקטי אישי בלבד!
את הכרטיס ניתן לקבל אצל הנציגים בישיבות ובסמינרים.
זה מההאתר שלהם

יכולה לבדוק לכם אצל אחי שהתחתן לפני חודש

*הכניסה למתחם מותנית בהצגת כרטיס פרקטי אישי בלבד!
את הכרטיס ניתן לקבל אצל הנציגים בישיבות ובסמינרים.
זה מההאתר שלהם
אני הייתי שם אתמול
אף אחד לא ביקש ממני להציג כרטיס
בקופה ביקשו מספר פלאפון וזהו.

יש חנות של כלי כסף מאוד זולה ברחוב דברי חיים 15
היכל הכסף
מקבלים במזומן או בצקים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה